”Butterflies are free” de Eli Lăslean propuneri pentru sezonul estival 2021

Deschide videoclipul

”Sport-elegant este moda care se potrivește perfect aceste vremuri femeii active, care are un job solicitant și este nevoită să facă față programului încărcat al unei zile obișnuite” – spune designerul Eli Lăslean, care s-a adaptat rapid pandemiei, fiind printre primele care au confecționat măști personalizate.

”Sunt multe femei încă nevoite să rămână acasă, unde își împart timpul între telemuncă, lecțiile online ale copiilor și treburile casnice. Am constatat că nu mai pun preț pe ținuta, pe felul cum arată, pe hainele încă la modă. Este foarte important să rămânem active și să depășim  problemele și neajunsurile apărute după o perioadă lunga, dificilă și complicată. Femeia trebuie să fie cea care asigură în primul rând echilibru propriei sale existențe. Indiferent de vremuri și restricții, nu trebuie să ne lăsăm copleșite de tristețe, de plictiseală și de deznădejde!”.

 

Așa a procedat si Eli Lăslean, odată cu debutul pandemiei și a dovedit tuturor ca se poate adapta și mobiliza, ca este o femeie puternică și că nu se lasă doborâtă. Tocmai ea, care se adresa aproape exclusiv segmentului rochii de evenimente, cocktail și nunți... A urmat o lungă perioadă de timp in care nici macar nu se mai punea problema de astfel de...achiziții. "De la bun început am realizat ce se întâmplă, că era o nevoie disperată de măștile de protecție care nu se găseau, iar când toată lumea începuse să le caute cu frenezie, am creat câteva, le-am postat pe Facebook și așa a început nebunia” - marturisea creatoarea. Avea materialele necesare, cu bumbac 100% și a început să lucreze cu croitoresele, la foc continuu, de acasă. Prima comandă serioasă a fost de 2000 de bucăți, apoi s-a gândit să le și personalizeze prin print digital cu numele ELLIS, apoi cu diverse modele și imprimeuri în funcție de ceea ce își doreau clientele. Cu sloganul ”Personalizează-ți masca! Fii original!” a apărut un nou brand, ”Print Boutique by Ellis” care se bucura de succes si acum. 

 


Pentru acest sezon fondatoarea brandului ELLIS, un nume de referință al modei românești care, de peste trei decenii s-a impus prin eleganță, seriozitate și rafinament propune o colecție casual cu gust de...libertate. Butterflies are free este ca o victorie, o dovadă că o femeie puternica, așa ca Eli Lăslean, poate depăși orice bariere si mai ales că este pregătită pentru o revenire spectaculoasă. "Trebuie să ne păstrăm feminitatea, să ne îngrijim și să arătăm bine pentru noi și pentru cei din jur, astfel încât, atunci când totul va trece, să ne lăsăm redescoperite și să fim surse de energie și entuziasm"!". Așa cum se va intampla pentru femeile care vor purta ținutele propuse de creatoare pentru acest sezon estival. Colecții cu buline și dungi, preferatele sale, modele smart-casual cu linii ușor masculine, tricouri cu numele colectiei, dar și  serii limitate de haute-couture și pret-a-porter. Ansamblurile casual cu pantalon și hanorac, cu fermoare și glugă și în care au fost incluse inserturi din catifea, materialul său preferat, dau eleganță, confort, stil și lejeritate oricui le poartă. 


    
Text: Oana Georgescu
 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.