Lansare colectii primavara - vara 2011

Deschide videoclipul

Inaugurarea „People’s Fashion Gallery” a coincis cu lansarea noilor colectii de sezon semnate de cei mai talentati tineri designeri ai momentului. Florin Dobre, Corina Vladescu, Iris Serban si surorile Anca si Silvia Negulescu sunt binecunoscuti creatori romani, creatiile lor fiind expuse alaturi de alte brand-uri internationale si acoperind o gama foarte larga de tinute, ansambluri si accesorii vestimentare pentru femei si barbati.

Acestea sunt lucrate in atelierul personal al fiecarui designer din materiale de foarte buna calitate, cu detalii atent finisate, dar mai ales respectand tendintele sezonului 2011. Majoritatea articolelor sunt unicate sau comercializate in serii limitate.  Florin Dobre a lucrat doua luni a lucrat la creatiile cu influente punk pentru barbati. „Hainele sunt elegante, dar cu tenta anarhista, cu accesorii si tatuaje. Au fost create sa arate «cuminti», dar accesorizarile transmite... rautate. Culorile sunt vii, dominante fiind rosul si albastrul - a tinut sa specifice creatorul de moda.

Colectia creatoarei Iris Serban se numeste "Human condition" si e alcatuita din rochii in care designerul s-a...jucat cu volumele si croiala. Fac impresie deosebita pliseurile suprapuse, asimetria si materialele, combinatia dintre minimalism si baroc sau efectul vizual deosebit in ansamblul tinutei. Tinutele cu pliseuri usor futuriste au nuante "acide" de galben-citron si verde mar, care echilibreaza si imbogatesc neutralitatea negrului si a maronului argilos.

Corina Vladescu a absolvit Universitatea Nationala de Arte Plastice si Design din Bucuresti, Facultatea de Design Vestimentar cu Magna Cum Laudae, avand si un master in moda. A fost asistent vestimentar pentru Madonna, a realizat designul costumelor de scena pentru turneul mondial al cantaretei Roisin Murphy si a creat costumele de scena pentru spectacolul „Lacul Lebedelor” de P.I.Ceaikovski de la Opera Nationala Bucuresti.

A participat la Oxford Fashion Week si Paris Fashion Week (mai 2009) alaturi de designeri precum Alexander McQueen, Marithe, Richard Nicoll, Alexandre Herchovith, Peter Pilotto si Francois Girbaud, la Salonul de Pret-a-Porter „Who`s Next Paris” (2009, 2010) si la Berlin Fashion Week, Atena Fashion Week si MQ Vienna Fashion Week (2010). Anca  si Silvia Negulescu au asezat pe umerase corsetele, vestele si rochiile din piele excelent finisate pe care le-am putut admira in cadrul ultimei editii a Galei Avanpremiere.

Text si foto: Oana GeorgescuCuvinte cheie
colectii primavara vara 2011,  People’s Fashion Gallery,  Florin Dobre, Corina Vladescu, Iris Serban,  Human condition,  Roisin Murphy, Opera Nationala Bucuresti,  Oxford Fashion Week, Paris Fashion Week 2009,  Who`s Next Paris, Berlin Fashion Week, SensoLifeStyle, SensoTV   

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.