Travel to Romance by Cosmina Englizian

Deschide videoclipul
Revista TONICA si SENSO TV au fost parteneri media ai uneia dintre cele mai asteptate prezentari de moda ale sfarsitului de an. Bine-cunoscuta creatoare Cosmina Englizian a prezentat cea mai noua colectie a sa intitulata TRAVEL to ROMANCE, o colectie  alcatuita din rochii de seara si rochii de mireasa. “Este o colectie care reprezinta o incursiune prin universul sentimentelor si al culorilor” – a spus creatoarea Cosmina Englizian care a reusit, de pilda, sa suprinda din nou publicul prin rangul de state of the art la care a ridicat corsetul. Ea l-a completat intr-o maniera stralucita cu accesorii handmade unicat, de o frumusete inegalabila si de o delicatete desavarsita. TRAVEL to ROMANCE by Cosmina Englizian este un amestec de rafinament si romantism. Croiul fluid, matasea, tulurile in degradeuri delicate de la alb la roz si violet, dantela, ei bine, toate acestea au fascinat si au deschis tuturor celor prezenti poarta catre un univers floral delicat, semn ca “romantismul nu e nici desuet si in niciun caz pierdut”. Atmosfera a fost completata de aranjamentele florale care s-au metamorfozat in accesorii ale intregii colectii.

Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Cosmina Englizian, moda, travel to romance, tonica, sensotv, handmate, matase, romantism, rochii de seara, rochii de mireasa

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.