Colectia The PureSuit of Paul Smith

2232 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Intr-un spatiu neconventional din incinta Palatului Stirbei de la Calea Victoriei, designerul Florin Dobre si-a prezentat noua colectie masculina de tendinte primavara-vara 2013. Intitulata sugestiv “The PureSuit of Paul Smith”, aceasta a avut ca sursa de inspiratie filmul  “Undeva la Palilula” (regia Silviu Purcarete), nonconformistul designer creand 24 de personaje inspirate de strazile Bucurestilor de altadata, „o lume a nebunilor, a ologilor, a oamenilor tristi, lipsiti de zambet, schimonositi de o realitate deformata”.


Colectia The PureSuit of Paul Smith Colectia The PureSuit of Paul Smith Colectia The PureSuit of Paul Smith Colectia The PureSuit of Paul Smith

Coafura modelelor  a fost realizata de Peter Dawson Brooks, hairstylist cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Machiajul, care a atras in mod evident atentia a a apartinut Simonei Niculae, specialist in efecte speciale si bodypainting. O parte dintre accesoriile colectiei poarta semnatura Ioanei Bodale, absolventa a Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi. Un alt artist care si-a pus amprenta pe accesoriile colectiei este George Bodocan, desenator roman, colaborator al Institutului Cultural Roman din Paris, nominalizat la premiul ICART 2012. Scenografia a apartinut Andreei Badescu, distinsa anul acesta cu Premiul UNITER pentru scenografia spectacolului „Vizita batranei doamne”, de la TNB. “Lista” membrilor unei echipe redutabile care a conrtibuit din plin la succesul acestui fahion-show inedit este completata de Alex Gelehrter, Creative Producer and Director al Urban Friends Republik, castigator al unui Premiu Grammy, cel care a realizat proiectiile video in acordurile live ale muzicii clasice.

Cuvinte cheie
Florin Dobre, Palatul Stirbei, Undeva la Palilula, The PureSuit of Paul Smith, George Bodocan, TNB, Silviu Purcarete

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.