EGO Mens Fashion Concept 2012

2583 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .
Cea mai recenta colectie semnata EGO Men’s Fashion Concept a putut fi admirata in deschiderea evenimentului de lansare a colectiei “A Midsummer Night’s Dream” semnata Cosmina Englizian.

EGO Mens Fashion Concept 2012 EGO Mens Fashion Concept 2012 EGO Mens Fashion Concept 2012 EGO Mens Fashion Concept 2012

Trendurile marcate de intoarcerea costumelor retro sunt prezente  in aceasta colectie semnata de EGO Men’s Fashion Concept. Colectia este realizata din materialele speciale, insertii de culoare si elemente glam ce dau o nota de  rafinament si stil.

Eleganta masculina propusa de Ego Men`s Fashion Concept in acest sezon consta in reinterpretarea unei vestimentatii traditionale prin accente spectaculoase si tesaturi inovative ce se adapteaza perfect nevoilor gentleman-ului contemporan.

Asadar, noul sezon aduce o renastere a tesaturilor, mai ales a celor ce construiesc costume de zi: materialele nu se sifoneaza si permit pielii sa respire. In plus, imprimeurile Prince of Wales sau carourile, foarte prezente in colectia Ego Men`s Fashion Concept, aduc versatilitate vestimentatiei. Articolele costumului pot constitui, separat, elemente de rezistenta ale unui outfit cu personalitate.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Ema Nicola.Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, senso tv, ego mens, cosmina englizian, moda, fashion, colectie, vestimentatie, masculin

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.