Fashion Mania

Deschide videoclipul
Designeri importanti printre care s-au numarat Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu, Cristiana Purdescu, Wanda"s Dream, Belinda Liu, Walid Atallah (Liban), Ego Men’ s Fashion Concept (John Richmond, Anglia si Alberto Moretti, Italia) sau George Hojbota au prezentat la Bucharest Fashion Week cele mai noi colectii vestimentare. Tendintele 2013 se regasesc in colectiile avangardiste, spectaculoase, inedite si variate destinate sezoanelor primavara - vara si toamna - iarna. Pe podiumul Bucharest Fashion Week, au fost prezentate rochii din dantela, piele ecologica, cu aplicatii de pietre Swarovsky, au defilat siluete feminine in nuante de bronz si auriu, culori stridente sau combinatii de rosu-negru, alb-negru.

Vedete au fost tinutele de gala din brocard si catifea, din dantela si voal imprimat, colectiile de bijuterii sofisticate, costumele si sacourile din lana, accesorizate de pantofi lucrati manual si de butoni pretiosi, de papioane si cravate colorate, cu printuri inedite. A fost un mix de stiluri, de la smart casual la cocktail, de la natural la avangardist, deoportiva clasic, sic si conventional.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana GeorgescuCuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv.ro, Bucharest Fashion Week, Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu, Belinda Liu, Walid Atallah

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.