Liza Panait - Colectiile Tarabostes si Nomad 2013

Deschide videoclipul
Cea mai spectaculoasa prezentare de moda a inceputului de an a fost marcata de prezentarea colectiilor "Tarabostes" si "Nomad" semnate de binecunoscutul designer Liza Panait, Casa Vili. Invitatii speciali, Ovidiu Lipan Tandarica si Rona Hartner au asigurat coloana sonora a acestui inedit spectacol.
CATENA a fost sponsor oficial, iar TONICA Group si SENSOTV.RO au fost Parteneri Media ai celui mai asteptat fashionshow.

Aproape 600 de invitati au fost incantati si au aplaudat minute-n sir defilarea celor peste 90 de piese ale colectiilor Lizei Panait. Georgiana si Ivan Patzaichin, soprana Felicia Filip si regizorul Cristian Mihailescu, Gabriela Dinica, Monica Iagar, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi Brancu si Oana Turcu, Irina Cordoneanu, Ozana Barabancea, Dorin Negrau, Noris Margeanu, Vali Craciunescu, Silvia Dumitrescu, Nelly Nastase, Mirela Vescan, Crina Abrudan, Andrei Leonte, Cornel Nistorescu, Catalin Ionescu Arbore, Roxana Iliescu sunt doar cateva dintre vedetele prezente la eveniment.

Asa cum ne-a obisnuit la fiecare prezentare, Liza Panait a unit intr-un singur spectacol doua trend-uri diferite. “Am vrut sa incep acest an cu un spectacol cu totul deosebit, grandios, care sa omagieze arta traditionala ce mi-a fost sursa de inspiratie toti acesti ani” - a marturisit Liza Panait. “Am plecat din antichitate, de la geti si daci, cu femeile lor darze, dar cochete si am ajuns la lumea nomada, plina de culoare si exotism. Am prelucrat aceste trend-uri pentru a le aduce la stilul anului 2013. Am acordat o atentie deosebita materialelor, alese cu grija, dar si aplicatiilor si accesoriilor”. Colectia “Tarabostes” are influente din antichitate, unul din trend-urile importante ale acestui sezon. Colectia “Nomad”, izvorata din trend-ul preferat al creatoarei, a avut parte de interpretarea de exceptie a Ronei Hartner, “mireasa rosie” a colectiei. Culorile celor doua colectii sunt puternice si inspirate din natura - bej, ivoire, olive, maro, albastru, rosu, ciclam, lila, alb si negru.

Nota exotica a fost adusa de influentele nomade din Estul Mijlociu, Balcani si Spania. Materialele folosite pentru ambele colectii au fost panza topita, matasea, voalul si catifeaua cu voal, muselina, jerse-ul, plasa, materialele paietate si tul-ul. O atentie deosebita a fost acordata aplicatiilor, picturilor si broderiilor realizate manual in atelierele creatoarei.
 
Sloganul Lizei Panait este “Fii aceeasi, mereu altfel!”.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros


Cuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv.ro, Tonica, Liza Panait, Tarabostes, Nomad, Ovidiu Lipan Tandarica, Rona Hartner, Ivan Patzaichin, Felicia Filip, Cristian Mihailescu

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.