Beauty Days 2015 la SENSO Cincafe

Deschide videoclipul
SENSO Cinecafe a gazduit prima editie a Beauty Days, un eveniment care a reunit cateva dintre cele mai tinere si talentate specialiste in domeniu. Demonstratiile si propunerile acestora au tinut cont de tendintele anului in domeniul make-up, hair-styling, manichiura (culoare, modele, pictura pe unghii, aplicatii de tipsuri) si au atras numeroase reprezentante ale sexului frumos. Ele s-au lasat pe…mainile, talentul si inspiratia stilistelor care au facut minuni si toate, fara exceptie au fost incantate de ambianta, de atmosfera si decorul spectaculos al SENSO Cinecafe, gazda desavarsita a primei editii a unui eveniment deosebit.

Din dragoste si pasiune pentru frumos


Dana Stancu (make-up artist), Aida Enache (nail stylist), Adela Tarabuta (nail stylist) si Elena Dinut (hair stylist) si-au dovedit de-a lungul unei zile intregi nu doar talentul, imaginatia, inspiratia si profesionalismul, ci si pasiunea pentru meseriile pe care si le-au ales si carora, desi foarte tinere, le dedica mare parte din timpul lor. Machiajele de sezon, pictura pe unghii sau coafurile si impletiturile sofisticate, unice, speciale au starnit admiratia tuturor celor prezenti. 
 

Tendintele primaverii 2015 la SENSO Cinecafe


Cele patru specialiste dn domeniul beauty au prezentat cu aceasta ocazie tendintele si directiile de care trebuie sa tinem cont in acest sezon. De pilda, machiajul nude, cu aspect fresh, reprezinta o prezenta obisnuita pe podiumurile de moda internationale, ceea ce demonstreaza ca naturaletea este tot mai pretuita. Este perfect pentru momentele in care se vrea doar estomparea imperfectiunilor fetei, dar fara un machiaj intens. Trebuie aplicat doar un strat de rimel pe gene, conturati discret pometii si trebuie sa folosim un ruj in nuante naturale. In 2015 nu se mai poarta liniile si coditele realizate subtil cu tusul, ci sunt incurajate spiritul creativ, mai precis machiajele cu forme grafice indraznete ce urmaresc si linia pleoapei. Se poarta rujurile in tonuri de rosu si cu nuante fructate, iar pentru ochi se prefera tonurile de mov. 
 
Si cum fiecare femeie vrea cel putin o data in viata sa isi schimbe stilul sau imaginea, cel mai simplu este sa se lase pe mana hair-stylistului. Pentru ca, prin schimbarea tunsorii sau a coafurii se poate modifica starea de spirit si increderea in sine. Se poarta in 2015 parul drept, buclele, cozile, pieptenaturile cat mai naturale, dar si impletiturile. Hair-stylist-ul Elena Dinut a reusit sa realizeze veritabile opere de arta cu impletituri dintre cele mai variate. Practic, primavara aceasta impletiturile (coafurile rusesti) se afla printre cele mai importante tendinte in materie de hair-styling. Coada de peste s-a numarat printre vedetele de la SENSO Cinecafe Beauty Days. 
 
Si cum ne dorim sa aratam impecabil mereu, nu trebuie uitat un detaliu foarte important: unghiile. O manichiura frumoasa, ingrijita, atragatoare reprezinta increderea in sine, respectul si admiratia celor din jur. In acest sezon, majoritatea designerilor au optat pentru manichiura simpla a modelelor lor si pentru ca atentia publicului sa fie concentrata doar asupra tinutelor. Manichiura nude, culorile pastelate si arta pe unghii sunt vedetele anului 2015. Modelele, culorile, desenele, picturile, aplicatiile, tipsurile sau picturile in relief vor ramane insa la alegerea clientei si mai ales vor depinde de inspiratia, imaginatia si de talentul nail-stylist-ului.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian OrosCuvinte cheie
SENSO Cinecafe, Beauty Days la SENSO Cinecafe, tendinte 2015, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.