Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe

2139 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Dupa succesul pe care l-a inregistrat  prima editie a Beauty Days, eveniment gazduit SENSO Cinecafe a fost programata cea de-a II-e editie. A fost o veritabila demonstratie a talentului si maiestriei puse in sluba frumusetii de specialistele in make-up, hair-styling si manichiura. 


Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe Beauty Days, editia a II–a la Cinecafe

Culori, stiluri, modele si tendinte de sezon

   
 
Cateva dintre cele mai talentate specialiste in domeniu s-au reunit pentru o zi intreaga de demonstratii live, cu propuneri adaptate perfect tendintelor 2015 in domeniu. Hair-stylist-ul Elena Dinut, Alexandra Tripon, nail-stylist si make-up artistele Roxana Parvu si Daniela Nichita si-au demonstrat nu doar talentul, ci si ingeniozitatea, imaginatia si maiestria in domeniu. Numeroasele reprezentante ale sexului frumos s-au lasat pe mainile lor magice, iar rezultatele au fost umitoare… 
 
A contribuit si ambianta, atmosfera si decorul spectaculos al SENSO Cinecafe, din nou gazda excelenta a celei de-a doua editii a unui eveniment care va deveni deja traditie. Pentru ca machiajele de sezon, picturile, tipsurile si aplicatiile pe unghii, coafurile si impletiturile sofisticate au starnit admiratia si aprecierea tuturor.
 

Special pentru sezonul estival…


Odata cu primele raze de soare, nu poti sa nu te gandesti sau sa nu visezi la vacanta. 

Cele patru stiliste, prin creatiile lor ne-au purtat pe…aripile verii, ale marii, in jurul lumii.  Ele au prezentat tendintele si directiile de care trebuie sa tinem cont in sezonul estival. Machiajul cu aspect fresh demonstreaza ca naturaletea este tot mai pretuita. 
 
Pe gene trebuie aplicat un strat de rimel, pometii trebuie conturati discret, iar rujul sa fie in nuante naturale. In 2015 nu se mai poarta liniile si coditele realizate cu tus, ci spiritul creativ, cu  machiaje indraznete ce urmaresc si linia pleoapei. 
 
Rujurile au tonuri de rosu si nuante fructate, iar pentru ochi se prefera mov-ul. In aceasta vara se poarta parul drept, dar si buclele, cozile, dar si impletiturile sofisticate. Hair-stylist-ul Elena Dinut a realizat din nou veritabile opere de arta cu impletituri, supranumite si coafuri rusesti, vedetele sezonului in materie de hair-styling. 
 
Manichiura nude, culorile pastel, dar si pictura (si aplicatiile!) pe unghii reprezinta must-have-uri ale verii care tocmai se apropie!. 

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian OrosCuvinte cheie
SENSO Cinecafe, Senso Beauty Days 2015, tendinte 2015, Tonica by Catena,

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.