Kabuyutan by Studio Cabal

2588 vizualizari
This website is best viewed with Flash Player .

Studio Cabal prezinta colectia Kabuyutan, ce are ca inspiratie civilizatia si cultura Orientului Indepartat, cu pluralitatea sa de registre simbolice, care se integreaza armonios in sistemul religios cu influente multiple: hindu, crestine sau islamice, datorate diversitatii etnice. Incaltamintea a fost asigurata de Musette, iar Vika Tonu a  completat cu accesorii intreaga colectie. 
Recent, a avut loc si lansarea primei colectii de bijuterii semnate Vika Tonu impreuna cu Studio Cabal, intitulata Crepundia. Studio Cabal este un brand infiintat de doi designeri cu background in arhitectura si design de interior. Creatiile vestimentare au o tendinta urbana, casual, usor androgina si de border fashion. Creatiile pun accent pe individualism si pun in valoare o latura misterioasa, generata de juxtapuneri sau contraste, cu imagini prelucrate digital ca motive si cromatica si ulterior imprimate pe tesatura. Respectam confortul, functiunea si volumetriile urmand tehnici de creatie specific designului de interior, piesele vestimentare fiind croite si finisate, cu mare atentie la detaliu, in atelierele noastre – spuneau reprezentantii Studio Cabal. Brandul Vika Tonu Design are ca particularitate background-ul multidisciplinar impletit cu pasiunea pentru spiritual si forma pura: inseamna bijuterii create ca sa fie purtate, nu doar admirate. Simple cat sa nu le simti greutatea, dar sa le observi sclipirea liniei. Bijuterii sunt create manual  cu suflet si sens, in numar limitat si de obicei cu cate o ajustare si un mic ceva in plus cat sa interactioneze la nivel personal cu viitorul purtator
 
Absolventa a Facultatii de Arta si Design din Huddersfield, Marea Britanie, Victoria (Vika) Tonu a ales ca domenii de interes bijuteria, printul si colajul. Vika Tonu Design a luat nastere in iunie 2013, totodata cu seria de inele Dimiourgia, dezvaluind un univers al bijuteriilor incarcate cu simbolism si alchimie. Utilizand cele patru forme de baza – triunghiul, patratul, cercul, semicercul, asociate celor patru forte primordiale – foc, pamant, apa, aer – creatoarea a dorit sa creeze un proces cognitive pentru purtatorii bijuteriilor sale, oferindu-le totemuri ce amintesc subtil de elementele prezente in personalitatea fiecaruia. Maniera in care lucreaza este una minimalista, geometrica, de simplificare pana la apropierea de esenta.
Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Kabuyutan, Studio Cabal, Vika Tonu Design, Musette, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.