Feeric Fashion 2015

2118 vizualizariDeschide videoclipul

Cel mai important festival de moda din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a avut loc in cetatea Alba Carolina si Sibiu.
 


Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015 Feeric Fashion 2015

Zeci de bloggeri si ziaristi, invitati din strainatate, oameni de moda din toate marile capitale ale modei din lume au admirat colectiile prezentate in festival.

In interiorul Muzeului Principia, designerii argentinieni Diego de Biase și Eduardo Perez au prezentat ultima colectie Sarah Jessy Jones, o colectie plina de exuberanta, de culoare si de fantezie.

Ultima zi de festival în Alba Iulia a debutat în decorul antic al Gradinii Romane unde Gianni Tolentino a prezentat o colectie inspirata din perioada renascentista, pusa in scena de directorul de creatie Pablo Patane.

Festivalul a continuat la Sibiu cu cinci zile de prezentari exceptionale, in locuri inedite din Sibiu si imprejurimi. Designeri de talie internationala si-au prezentat colectiile in gradinile Palatului de Vara al Baronului Brukenthal din Avrig, in spectaculoasa Biserica Evanghelica din Piata Huet, in curtile Muzeului de Istorie sau Palatului Brukenthal din Sibiu, pe pista Aeroportului International Sibiu sau in Muzeul de Locomotive al Depoului CFR Sibiu. Punctul central al festivalului a fost noul Feeric Venue, creat in interiorul generoaselor spatii ale Redal Expo.

Realizator: Oana Georgescu

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.