Fii regina balului in 2016

2680 vizualizari



Deschide videoclipul
Intitulata Queen Of The Ball, colectia de primavara - vara 2016 a fondatoarei brandului Alis by Alina Sabau a fost prezentata cu mare succes in cadrul festivalului Bucuresti Fashion Week. Culorile de baza - una fundamentala (rosu) si o alta calda (fuchsia), completate de combinatii alb si negru, dar si materialele fluide, senzuale si pretioase precum satin-ul, tull-ul, matasea accesorizate cu pene si pietre Swarovsky au contribuit din plin la succesul colectiei. O colectie in care rosul transmite emotie, tinerete, putere si pasiune, fiind secondat de fuchsia care transmite creativitate si imaginatie, echilibrul dintre cele doua fiind asigurat de alb care ne inspira puritate, si de negru care inseamna eleganta.
Fii regina balului in 2016 Fii regina balului in 2016 Fii regina balului in 2016 Fii regina balului in 2016 Fii regina balului in 2016 Fii regina balului in 2016 Fii regina balului in 2016 Fii regina balului in 2016

De la sport si modelling, la creatie vestimentara


Desi brand-ul Alis by Alina Sabau originara din Oradea este binecunoscut de cativa ani, debutul in moda al Alinei Sabau a avut loc mult mai devreme. Fosta sportiva de performanta ea a fost atrasa de mica de lumea modei, avand ocazia sa defileze pe podium pentru marii designeri. De aici si pana la designul vestimentar a fost doar un pas, desi unul dificil care a necesitat multa munca, dar si pasiune.

Queen Of The Ball este prima colectie in care s-au concretizat inspiratia, inventivitatea si toate ideile creatoarei care a vrut sa transmita doar atat:  alegi o rochie Alis by Alina Sabau si te vei simti regina balului!. Colectia ne poarta cu gandul la balurile de odinioara cu rochii decoltate si bine croite pe talie care scot in evidenta senzualitatea, dar si misterul feminine completate de chic si modern. Unele piese vestimentare sunt geometrice, futuriste cu crinoline – schelet, altele sunt lungi, romantice, cu trene lungi din volane mici, in cascada sau cu funde supradimensionate, cu decupaje si terminatii inedite. Intr-un cuvant, colectia Alinei Sabau inspira feminitate si… regalitate.

Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Alis, Alina Sabau, Bucharest Fashion Week, Queen Of The Ball colectia de primavara - vara 2016, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii



Nume



Comentariu



Sunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.