Seductia luxului cu Haya Al Houti

Deschide videoclipul
Supranumita si designerul printeselor din Golful Persic, Haya Alhouti, una dintre cele mai renumite creatoare de moda din Kuwait, si-a prezentat noua colectie de haute couture la Bucuresti. Prezenta obisnuita pe podiumurile de prezentare din intreaga lume, colectia sa a stralucit din 2007 la toate editiile Couture Fashion Week de la New York, evenimente gazduite de celebrul The Waldorf Astoria.
Creatiile sale, de un rafinament aparte, au stralucit prin ingeniozitate si bun gust, dar si prin materialele si accesoriile folosite: voaluri, dantela, tafta, organza, matase, broderii si cristale Swarovsky aplicate manual. Calitatea materialelor, dar si luxul, pretiozitatea, stralucirea rochiilor create de Haya Alhouti si destinate momentelor si serilor festive dau celor care le poarta o feminitate seducatoare, irezistibila ce emana deopotriva decenta si simplitate.
 
Haya Alhouti, inzestrata cu un talent unic, s-a nascut intr-o familie de artisti. Tatal sau este pictor, iar mama sa era…designerul familiei: crea si confectiona diverse tinute vestimentare pentru toti membrii familiei Alhouti. Astfel, pasiunea pentru design vestimentar a Hayei s-a nascut firesc, aceasta devenind in timp una dintre cele mai apreciate creatoare de moda inca din 2003, atunci cand si-a deschis primul sau atelier in Kuwait, apoi in 2007 la Beirut (Liban). Celebritate i-au adus Hayei si hainele pe care le-a creat pentru cativa artisti faimosi, printese, printi si celebritati din Kuwait si din regiunea Golfului Persic si aceasta in conditiile in care ea a reusit sa se impuna intr-un domeniu aproape inaccesibil femeilor. 


Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Haya Alhouti, Kuwait, Couture Fashion Week, New York, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.