Babette Wasserman, Designerului Anului 2015 la Bucuresti

Deschide videoclipul
Desemnata de mai multe ori Designerul Anului in Marea Britanie de catre Asociatia Bijutierilor, Babette Wasserman s-a aflat la Bucuresti la invitatia stilistei Adina Buzatu, in cadrul seriei de evenimente marca Trends&Friends devenite deja traditie. Primii doi invitati au fost Jan Borghardt, Senior Advisor la Eton of Sweden si Yahhm Baroukh, designer si proprietar al extravagantului brand de moda masculina Lords&Fools. Invitatul special al lunii martie va fi Paul Corben, directorul brandului de bretele Albert Thurston, care sunt purtate de personalitati precum Printul Charles, Daniel Craig (in cele mai recente productii James Bond. Agendul 007) sau de Michael Douglas.
Designerul londonez care si-a prezentat la Bucuresti si noua colectie de accesorii masculine, a absolvit Jewellery Design la Central St.Martins College of Art din Londra si are propriul sau studio in Notting Hill. Considerata a fi unul dintre cei mai apreciati creatori de bijuterii masculine ai momentului (si-a inceput afacerea la numai 24 de ani!), Babette Wasserman realizeaza bijuterii si accesorii spectaculoase pentru branduri faimoase precum Swarovski, Kenzo, Alfred Dunhill sau Aquascutum, chiar si pentru Karl Lagerfeld (butoni si brose), produsele sale fiind prezente in 30 de tari. Specialistii spun despre creatiile sale ca se distanteaza elegant de regulile clasice prin inovatie, prin design progresist si prin originalitate. Babette Wasserman este membru al Asociatiei Bijutierilor din Marea Britanie (British Jeweller’s Association). 
   

Aur, argint sau rodiu…


… sunt combinate cu maiestrie cu pielea naturala, cristale, pietrele semipretioase si chiar matasea, iar perfectiunea fiecarei colectii se datoreaza realizarii minutioase, exclusiv manuale, a fiecarei piese in parte.
 
Celebra creatoare britanica de bijuterii s-a aflat la Bucuresti si pentru ca Adina Buzatu reprezinta in exclusivitate pentru Romania colectiile de butoni Babette Wasserman. Acestea se bucura de un real succes datorita designului ingenios, calitatii impecabile, dar si versatilitatii, ei putand fi purtati atat de barbati, cat si de femei.
 
Detaliile fac intotdeauna diferenta, iar bijuteriile celebrri creatoare Babette Wasserman, confera rafinamentul de care are nevoie o tinuta eleganta – a spus Adian Buzatu. Accesoriile se pot adapta la personalitatea celui care le poarta si datorita creativitatii si imaginatiei designerului. Babette a fascinat o lume intreaga cu colectiile ei minutios realizate si sunt fericita ca a onorat cu prezenta ei si acest eveniment

…pentru celebritatile momentului si nu numai


Imi plac stilul sexy al lui Ryan Gosling, eleganta lui Nicole Scherzinger care poarta bijuterii realizate de mine si cel al Alexei Chung – declara cea supranumita Regina Butonilor. De pilda, fotbalistul David Beckham poarta o pereche de butoni unicat personalizati de Babette Wasserman care a avut privilegiul sa aleaga ea modelul pentru butonii Printului William, un model cu ochelari de soare si un trabuc
 
La evenimentul organizat la Bucuresti de Adina Buzatu au tinut sa fie prezente numeroase vedete din show-biz, actori, bloggeri cunoscuti, sportivi, cantareti, marea majoritatea fiind consiliat si purtand tinute Trends by Adina Buzatu: Mircea Albulescu, Margareta Paslaru, Ovidiu Lipan Tandarica, Antonia si Alex Velea, Gianina Corondan, Crina Matei, Lucian Mandruta, Zoli Toth, Mirela Vescan, Oana Roman, Mihai Gruia, Mihai Gainusa, Serban Huidu, Razvan Ciobanu, Norris Margeanu, Dragos Bucurenci, Cici de la Sistem, Cristina Cioran, Irina Mohora, Dana Savuica  Irina Margareta Nistor, Alin Galatescu, Horia Ghibutiu, rugbistul George Balta, imobilizat din cauza unui accident in scaun cu rotile s.a.

Realizator: Oana GeorgescuCuvinte cheie
Babette Wasserman, Adina Buzatu, Trends&Friends by Adina Buzatu, Jan Borghardt, Paul Corben, Yahhm Baroukh, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.