Accesorii, tendinte in moda masculina 2016

2819 vizualizariDeschide videoclipul

Cunoastem aproape totul despre accesoriile pentru femei, aproape obligatorii pentru orice tinuta si impuse de tendintele fiecarui sezon. Ele constituie motive de apreciere si repere pentru cunoscatori si nu numai, in timp ce papionul, ceasul, geanta, cravata, bretelele, esarfa, acul de cravata, floarea de la butoniera si butonii au capatat de multa vreme statutul de unisex. Femeile cu personalitate poarta ceasuri supradimensionate, cravata si butoni si fac de multe ori concurenta… barbatilor cu tinutele androgine, altfel foarte sofisticate. Elementele masculine au cucerit deja moda feminina, in timp ce barbatii acorda tot mai mare atentie accesoriilor. Tendintele fiecarui sezon se lanseaza la fiecare inceput de an la nivel mondial, iar vedetele si starurile masculine din lumea filmului, a sportului sau din show-biz sunt veritabili promotori ai accesoriilor spectaculoase, elegante, pretioase, rafinate.  


Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016 Accesorii, tendinte in moda masculina 2016

Butonii sunt accesorii preponderent masculine care, pe langa rolul functional de a inchide manseta unei camasi, definesc stilul si personalitatea celui care ii poarta si asigura eleganta si rafinamentul tinutei. Ei trebuie sa se asorteze cu aspectul fizic si preocuparilor celui care ii poarta. Un barbat cu statura impunatoare va purta butoni mari, proeminenti, in taieturi drepte (patrati sau dreptunghiulari), lucrati cu piele, cu pietre solide slefuite sau lemn, montate in aliaje de metal. Acela cu statura medie sau mica trebuie sa poarte modele fine, rotunjite, cu pietre semipretioase. Calitatea si modul in care sunt lucrate sunt reguli valabile in cazul tuturor accesoriilor. 
 
Daca nu este din matase naturala cusuta manual, o batista de buzunar arata a ceva…ieftin. Desi ar putea sa para desuet si uneori, ridicol, floarea de la butoniera reverului unui costum barbatesc ar putea constitui pata de culoare pentru tinutele estivale sau un plus de eleganta pentru cele sobre, de seara.
 
Si totusi, atunci cand vine vorba despre accesorii, nu toti barbatii au aceeasi parere si nu toti sunt dispusi sa poarte papioane si soseste colorate, bratari (must-heave-ul sezonului!), palarii, brose, batiste de buzunar, lantisoare. Un lucru este cert insa – ceasul este unul dintre singurele accesorii pe care aproape orice barbat le accepta, multi avand veritabile colectii. 
 
Indiferent de gusturi, stiluri si tendinte, nu uitati ca accesoriile trebuie sa fie impecabile si sa nu faca rabat de la calitate. Ele dau pretiozitate oricarei tinute, dar si celui care o poarta. Anul acesta, piesele de baza din garderoba masculina au fost reinventate si colectiile au beneficiat de o infuzie de culoare si printuri. Chiar si asa, accesoriile nu trebuie achizitionate oricum si de oriunde si nici purtate cu orice pret, pentru ca ele, mai mult decat hainele, nu doar il fac pe om, ci il recomanda cu adevarat.

Realizator: Oana GeorgescuCuvinte cheie
tendinte, accesorii masculine, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.