Un american la Romanian Fashion Philosophy 2017

Bucuresti a gazduit cea de a II-a editie a Romanian Fashion Philosophy AW17/18 dedicata in principal tinerilor designeri romani, dar si unor designeri romani si internationali consacrati, precum Agatha Ruiz de la Prada, Jeff Garner; Venera Arapu, Alexandra Calafeteanu, Catch Michelle, Mineli, Gina Cas si multi altii.

2522 vizualizari

Romanian Fashion Philosophy, o noua filozofie de moda, un concept dedicat promovarii tinerilor designeri, un eveniment de top ce ofera ocazia celor mai talentati dintre absolventii facultatilor de design vestimentar sa se afirme nu doar national, ci mai ales international, prin intermediul canalelor FashionChannel Italia si Fashioninsider, care au transmis live, in intreaga lume Romanian Fashion Philosophy 2017. TheFashionInsider.com Magazine, recunoscuta publicatie internationala de moda, prin vocea lui Marcellous Jones, critic de moda si Presedinte de Onoare al RFP, a mentionat Romanian Fashion Philosophy drept unul dintre cele mai importante evenimente internationale de moda: Romanian Fashion Philosophy va deveni in cel mai scurt unul dintre cele mai impresionante evenimente de moda din Europa. Credeti-ma, are un potential enorm!. Acest eveniment s-a bucurat si de prezenta scouterilor Temporary Showroom, unul dintre cele mai vechi concept stores din Berlin. Martin Premuzic - Head Buyer, Maximilian Dörner - Head International Buyer si Lea Roth - Head Buyer Womenswear, in cautare de noi branduri din Romania, pe care sa le adauge unei lungi si exclusiviste liste pe care se regasesc label-uri renumite precum Henrik Vibskov, MM6 Maison Margiela, Jil Sander, Y-3 by Yohji Yamamoto, Alexander McQueen, Etudes Studios, KTZ Kokon Tozai, Odeur Studios, Alexander Wang, Cottweiler sau Craig Green.
 
Jeff Garner, designerul american care imbraca vedete precum Taylor Swift, Sheryl Crow, Miley Cyrus, Rihanna, Gisele Bundchen, Cameron Diaz, Livia Firth, Julia Stiles, Esperanza Spalding (castigatoarea Premiului Grammy in 2012, a purtat o rochie semnata Jeff Garner si la Premiile Oscar din acelasi an), Joe Jonas, Maggie Grace, Livia Firth, Lynard Skynard, Nick Jonas s-a aflat pentru prima oara in Romania si a prezentat cea mai noua colectia a sa, marca Prophetik. Cu doar cateva zile inainte, creatiile sale au fost prezentate cu mare succes la London Fashion Week, avand-o ca vedeta pe celebra actrita si top model londonez Cara Delevingne. 
 

Prophetik sustainable eco fashion lifestyle collection…


… este moto-ul lui Jeff Garner care nu este doar un designer celebru, dar si un mare pasionat de poezie, echitatie si surf. Casa sa de moda, a devenit in cei 14 ani de la lansare (a pornit din micutul orasel Franklin - Tennessee) unul dintre cele mai cunoscute brand-uri. La ora actuala, tinutele Prophetik sunt prezente obisnuite pe catwalk-urile celor mai mari festivaluri si evenimente de moda (London Fashion Week, Canada Fashion Week, China Fashion Week, Shanghai Fashion Week), dar si pe covorul rosu al Premiilor Oscar. Jeff Garner si Prophetik au boutique-uri in SUA (Santa Monica, Nashville), la Londra, in Elvetia sau Japonia. Este consultant artistic pentru nume precum Whole Foods, Southwest Airlines, Nespresso si se numara printre cei 40 artisti americani de top care si-au expus creatiile la Smithsonian’s Renwick Gallery. Mentorii sai au fost si sunt Calvin Klein and J. Lindeberg, iar colectiei sale Nevermore 2017 prezentata recent la Londorn Fashion Week i s-a acordat un amplu spatiu in revista Vogue.  

Realizator: Oana GeorgescuUn american la Romanian Fashion Philosophy 2017 Un american la Romanian Fashion Philosophy 2017 Un american la Romanian Fashion Philosophy 2017 Un american la Romanian Fashion Philosophy 2017

Cuvinte cheie
Romanian Fashion Philosophy AW17/18, Jeff Garner, www.FashionPhilosophy.ro, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariu