Fabricat in Romania la Fashion Philosophy 2017

Deschide videoclipul
Fondata in 1949, Tarnava din Sighisoara - una din primele fabrici de camasi din Romania s-a privatizat in 1996, fiind o companie cu capital integral romanesc. 
Pana in anii 1962 a produs jachete, iar de atunci s-a impus ca un producator competitiv de  camasi barbatesti si bluze de dama, atat pe piata interna, cat si pe cea externa (Germania - Wappen, Luisa Cerano, Italia - Max Mara, Marella, Franta - Maison Kitsune, Maison Margiela, Danemarca, Anglia - Paper London). Colectia de primavara – vara prezentata 2017 la Romanian Fashion Philosophy AW17/18 a inclus cele mai noi creatii destinate mai ales sezonului estival, designerii fabricii creand pentru femei, barbati si copii (camasi, bluze, fuste, sacouri nedublate, salopete, pijamale si rochii). In fiecare luna, peste 30.000 de tinute vestimentare sunt confectionate de specialistii fabricii si mii de modele sunt realizate in atelierele de creatie.
 
Interesant este faptul ca Tarnava creaza si produce uniformele pentru cei care lucreaza in politia germana, in jandarmeria romana si italiana, pentru vame belgiana si fortele armate austriece si lucreaza pentru brand-uri faimoase precum Roberto Cavalli, Dolce& Gabbana, Max Mara, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, La Martina, Trussardi, Luisa Cerano s.a
Oricum sunt respectate tendintele modei pentru anul 2017: nuantele de cupru, bleu ciel, negru & transparent, imprimeurile si mai ales impreimeurile florale, multicolore, accentele metalice si militare, rochiile si bluzele cu un umar, caro-urile, pantalonii largi, pelerinele, camasile albe.. 

Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Romanian Fashion Philosophy AW17/18, Tarnava S.A, Sighisoara, www.FashionPhilosophy.ro, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.