Cosmina Englizian, Mon Amour 2018

Deschide videoclipul

De mai bine de zece ani, designerul Cosmina Englizian a gandit, imaginat si creat tinute spectaculoase care au redefinit moda pentru femei – de la rochii de seara rafinate, la rochii de mireasa de vis si pana la piese de lenjerie seducatoare, facute sa implineasca orice dorinta.

Si colectia Cosmina Englizian Couture 2018 propune creatii sofisticate, stralucitoare, senzuale care pun in  evidenta frumusetea  femeii intr-un sezon marcat de feminitate si glamour. 
   

 Mon Amour, Desire, Divina,.... Astfel si-a intitulat cele mai noi colectii de rochii de seara designerul care a intrat in Cartea Recordurilor cu o spectaculoasa rochie realizata dintr-un numar impresionant de elemente de cristal, marca Crystallized TM Swarovski. 
     

Vedeta anul 2018 este insa catifeaua neagra innobiltata cu detalii artizanale, accesorii fine, pretioase, aplicatii si detalii de cusaturi. Fiecare rochie are un design si un croi unice (atentia la detalii este remarcabila), iar materialele folosite - dantelele Chantilly, dantelele brodate, voalul de matase, taftaua, tull-ul, contribuie la rafinamentul pe care il inspira. Toate creatiile sunt realizate in atelierele Cosmina Englizian Couture, pornind de la design, tipar, croit, cusut, la alegerea materialelor rafinate si pana la aplicatille hand-made de broderii fine, de cristale Swarovski, perle sau margele. Cu un design original si elegant, cu materiale rafinate, accesorii sofisticate si finisaje perfecte, designerul Cosmina Englizian reuseste de fiecare data sa redea imaginea feminitatii si a unui un look spectaculos, irezistibil.


Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru

 Cuvinte cheie
Cosmina Englizian, tendinte rochii de seara 2018, Mon Amour, Desire, Tonica by Catena, farmacia Catena 

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.