Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean

3904 vizualizari

Deschide videoclipul

Proudly Powered by Romanian Designers

…acesta este sloganul care anunta succesul Mirelei Bucovicean si al lansarii in urma cu opt ani conceptului Molecule F, o platforma care aduce in prim-plan designul romanesc si cel mai mare concept store dedicat in exclusivitate designerilor romani, vestimentari si de accesorii. 


Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean Accesorii, tendintele anului 2018 cu Mirela Bucovicean

Practic, acest proiect concentreaza aproape intreaga moda romanesca intr-o… capsula ce prezinta in fiecare sezon colectii de referinta ale creatorilor romani, devenind in timp un veritabil etalon in industria creativa.

 

Vedete sunt de fiecare data accesoriile pentru femei sau barbati create de designeri romani pentru diverese evenimente. Se disting diverse categorii de accesorii: capilare, esarfe, genti, bratari, inele, curele, hamuri, palarii, batiste, trendurile fiind insa surprinzatoare, mai ales in materie de bijuterii.

 

Multe dintre ele sunt inspirate din moda anilor '80 si '90, dar cu elemente care reusesc sa le confere un aer modern sau dimpotriva retro.

 

Se poarta bijuteriile supradimesnionate, cele care prin forma si mesaj te intorc la tot ceea ce este natural, cu motive preluate din spiritualitate.

 

Se poarta bijuteriile statement: cercei din cercuri deformate, inele pe degetul mic, cerceii pana la umeri, extravagant. Astfel, poti renunta la alte bijuterii in favoarea cerceilor de mari dimensiuni.

 

Cerceii pereche nu mai sunt la moda anul acesta.

 

Se poarta cercei contrastanti prin model si dimensiune, iar o alta tendita pregnanta pe care creatorii o propun in 2018 este un singur cercel statement.

 

Se poarta bijuteriile din argint, dar si imbinari inedite de materiale si abordari care sa acopere o varietate de gusturi.
    

 

Gentile din piele de sarpe, cele cu aplicatii, cu blana se numara si ele printre propunerile designerilor in acest sezon.

 

Se poarta doua curele identice, una in partea superioara a taliei si una in partea inferioara.. Creatorii de moda invita la petreceri glamour, asortand tinutele de ocazii cu bijuterii stralucitoare din cristale supradimesnionate.

 

Se poarta coliere la baza gatului, masive si sclipitoare datorita cristalelor slefuite sau cercei masivi garnisiti cu cristale fin slefuite.

 

Se poarta lanturi aurii masive, coliere din argint cu aspect oriental sau modele florale cu cobalt, cristale, perle sau pietre semipretioase, pandative in forma de lacat sau cheie, toate menite sa atraga atentia prin dimensiune si ornamentatie excesiva.

 

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Stanislav PescuCuvinte cheie
Mirela Bucovicean, Molecule F, Concept Store, Catena, Tonica by Catena, farmacia Catena

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.