Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018

3528 vizualizari

Deschide videoclipul

Rochiile de mireasa şi rochiile de seara au fost mereu piesele de rezistenta ale tuturor colectiilor Cosmina Englizian Couture.


Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018  Angel Dream by Cosmina Englizian, colectia de rochii de mireasa, 2018

Cu aproape şase ani binecunoscuta creatoare a lansat o spectaculoasa colectie de rochii de mireasa, intitulata  A midsummer night’s dream. Au prezentat atunci si vedete precum Bianca Dragusanu, Adelina Pestritu, Roxana Iliescu, Roxana Ionescu, Sorana Darclee Moga, Roxana Vancea, Anemona Niculescu. De atunci, in fiecare an, Cosmina Englizian reuseste sa surprinda cu colectii inedite, spectaculoase, dar de data aceasta a hotarat sa renunte treptat insa, la albul clasic in favoarea beige-ului si a pastelurilor.
     

 

Colectia Angel Dream rochii de mireasa 2018 semnata de designerul Cosmina Englizian propune rochii din materiale fine - organza de matase, voaluri, dantela frantuzeasca, tul, catifea de matase, toate accesorizate cu perle fine, cristale şi elemente Swarovski. La anumite modele – o linie a colectiei se numeşte White Garden, elementele florale se intrepatrund armonios cu cele geometrice, iar transparentele cu suprapunerile de materiale. Croiurile sunt clasice, majoritatea rochiilor urmarind linia corpului, cu accente pe talie si bust, punand in valoare formele feminine cu gratie si delicatete. Colectia propune si modele de rochii ample, fluide, diafane, unde domina voalul. Toate insa, pastreaza linia romantica, atat de caracteristica creatiilor designerului Cosmina Englizian, “vedeta” fiind dantela din bumbac, ca o intoarcere la moda din alte vremuri, asa cum o purtau bunicile noastre. 
     

 

Rochiile Angel Dream si White Dream by Cosmina Englizian sunt unicat, dar pot fi adaptate, astfel incat sa se potriveasca fiecarei mirese. 
     

 

Ca accesorii, designerul propune voalurile clasice - lungi sau scurte, precum si diademe de perle sau cristale Swarovski pe care creatoarea, le adora. Sa nu uitam de rochia de mireasa X Crystal Dream by Cosmina Englizian, rochia - record de Guiness Book, inregistrata in Cartea Recordurilor drept rochia de mireasa cea mai accesorizata din lume. Aceasta creatie specatuloasa a fost accesorizata manual pe parcursul a sase luni cu 43.008 cristale si 16.368 perle; in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements.

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.