Andreea Buga si Eva Cerbu, pictura in tesatura

Deschide videoclipul

Povestea cele mai noi colectii semnata de Andreea Buga este spusa pornind de la artista Eva Cerbu. Ne-a inspirat dorinta ei, inca din anii ‘70, de a imprima pe textile lucrarile de grafica – marturisea designerul. Mi-a placut cel mai mult ca a cautat cele mai bune  solutii cromatice, a imprimat o serie de gravuri cu seria Pescari, trecand prin nuante de verde, violet, albastru, ocru cautand armonia. De aici am  pornit si am preluat aceasta cautare in colectia mea dedicata Evei  Cerbu. Am ales culoarea fiecarei lucrari si am creat cate o mini colectie.  

Bluetopia, Greentopia, Redtopia si Violetopia sunt colectii unitare, dar pe culori, dominantele fiind  matasea, catifeaua, blana, lana, cashmire-ul si angora.
     

In premiera, colectia prezinta si o linie de tricotaje ARGOxJules propuse de Iulia Ciortan, associated designer. Am ales cele mai frumoase si pufoase fire de angora si cashmir pe care le-am armonizat cu matasea colectiei – a spus. Am vrut sa aratam ca se pot face tricotaje de foarte buna calitate si femeia de astazi poarta aceasta calitate pe care noi o oferim.
     

Colectiile ARGO E-Topia (Bluetopia, Greentopia, Redtopia, Violetopia) si ARGOXJules (tricotaje) au fost prezentate la Art Fashion Fair - Spring Spirit de la Bucuresti.

     

Am pornit de la nevoia fiecarui print de a fi pus in valoare, printr-un design sporty chic, cu taieturi indraznete sau unul elegant cu modele clasice. Apoi las modelul sa isi gaseasca tipologia femeii potrivite. Satisfactia mea si ceea ce ma motiveaza cel mai tare, este ca absolut toate modelele, isi gasesc persoana ideala pentru a le purta, cu varsta potrivita, cu inaltimea, greutatea, culoarea parului si cu  bucurie in suflet. Noi nu vindem haine, noi oferim tuturor celor ce vor sa valorifice acea  parte artistica din ei, posibilitatea de a vedea ca se poate, ca arta se  poarta si visele se indeplinesc. Cu multa munca insa, este foarte adevarat… - Andreea Buga, designer vestimentar.
 
Realizator: Oana Georgescu, Mihaela Moldoveanu
Editor: Nicu PojaruCuvinte cheie
E-Topia by ARGO, Eva Cerbu, Andreea Buga, Bluetopia, Greentopia, Redtopia, Violetopia, ARGOxJules, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.