Gala Folk “OM BUN” 2017 la Sala Palatului, pe 7 decembrie 2017

Cel mai important eveniment folk al anului - Gala Folk “OM BUN” 2017 va avea loc joi, 7 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti!

4366 vizualizari

Gala Folk “OM BUN” 2017, un eveniment de inalta tinuta artistica, reuneste intr-un spectacol de exceptie personalitati marcante ale vietii artistice romanesti, artisti care au facut istorie in industria muzicala de gen: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Mircea Vintila, Zoia Alecu, Andrei Paunescu si Emeric Imre.
     
Spectacolul va fi prezentat de binecunoscutul actor Flaviu Crisan.
     
Muzica folk este pentru romani una de suflet, deoarece imbina armonios vocile puternice, cu poezia, mesajul si linia melodica speciala. Publicul de toate varstele se regaseste cu usurinta in muzica folk si participa la spectacol, fredonand si cantand impreuna cu artistii, ceea ce face din fiecare concert, un eveniemnt artistic special, de stare. Editia de anul trecut a fost sold-out si atat publicul, cat si criticii l-au considerat drept “un spectacol fabulos”.
     
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Librariile ”Carturesti” si ”Humanitas”, la Statia de Metrou Unirii 2, Unirea Shopping Center etaj 2, Baneasa Shopping City, in Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, in oficiile Postei Romane si in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online, pe bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, vandbilete.ro
Gala Folk “OM BUN” 2017 la Sala Palatului, pe 7 decembrie 2017

ComentariiNumeComentariu