Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului

617 vizualizari

Peste 40 de makeri si designeri romani vor fi prezenti cu cadouri unicat
 


Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului Christmas Maker Fair la Industria Bumbacului

Christmas Maker Fair este Targul de Craciun alternativ in care vor fi prezente creatii din atelierele de makeri. Evenimentull are loc in perioada 15 - 17 decembrie la MATER, Biblioteca de Materiale de pe Splaiul Unirii nr. 160 si da ocazia publicului sa descopere cadouri unice, realizate cu maiestrie si talent de catre designeri locali. 
     

Bucurestenii vor putea descoperi MATER – prima biblioteca de materiale din Romania si Europa de Sud-Est – un spatiu de 1000m2 ce a fost deschis anul acesta in octombrie. Pana acum, aici au fost expuse 3.000 de mostre de materiale. MATER este un proiect dezvoltat de asociatia Nod makerspace ce a fost initiat prin programul Mobilizam excelenta creat de Porsche Romania si dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti.

 

”Cand ne gandim la pregatirile de Craciun ne imaginam un atelier cu spiridusi care mesteresesc cele mai frumoase cadouri pentru cei care au fost cuminti” – spun organizatorii. ”Asa au aratat si atelierele maker-ilor romani in ultimele saptamani, in care au creat cele mai minunate si surprinzatoare obiecte de design ce pot fi descoperite la targul de Craciun alternativ Christmas Maker Fair”. Targul care reprezinta cultura makerilor din Romania va include standuri ale creatorilor, designerilor si artizanilor romani ce prezinta produse originale si unicate, realizate local, la scara mica, prin folosirea unor tehnici si materiale inovatoare. Vizitatorii targului vor putea cumpara articole vestimentare, bijuterii, articole de design interior sau design industrial, dar si produse de gastronomie. 
     

Pe langa standuri cu cadouri, targul de la Industria Bumbacului, un spatiu reamenajat de comunitatile creative al Bucurestiului, va gazdui si un loc de joaca polisenzorial cu echipamente de joaca incluzive amenajat de Raspiua, precum si un targ de haine si accesorii din garderobele fashionistelor. 
     

Christmas Maker Fair va fi deschis vineri, 15 decembrie, de la 17.00 la 20.00, sambata, 16 decembrie, intre 11.00 si 20.00 si duminica, 17 decembrie, de la 11.00 la 18.00. 
     

Intrarea este gratuita. Detalii sunt pe: http://www.facebook.com/events/1935347156705547/
 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.