BUCHAREST GAMING WEEK 2018

424 vizualizari

Experiente inedite in virtual reality, competitii de gaming si cele mai noi jocuri video la Bucharest Gaming Week!


BUCHAREST GAMING WEEK 2018

Unul dintre cele mai asteptate evenimente dedicate pasionatilor de eSports, gamerilor si celor mai importanti dezvoltatori de jocuri va monopoliza cu siguranta intreaga comunitate de gaming din Bucuresti si nu numai. Evenimentul organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB in perioada 23 – 28 ianuarie si are scopul de a aduce impreuna membri ai acestei comunitati, producatori renumiti de dispozitive destinate gamingului si celei mai noi si in voga jocuri ale momentului. ”Gaming Week inseamna o multitudine de activitati printre care intalniri cu cei mai populari streameri si vloggeri din Romania, experiente inedite in Virtual Reality (VR) si mobile games, competitii ale partenerilor care scriu istoria gaming-ului si multe altele”.
     

Evenimentul central Bucharest Gaming Week  (vor fi si evenimente conexe) va fi gazduit la Romexpo, Pavilion C4 si C5 si promite un weekend plin de spectacole, activitati si turnee eSports pentru comunitatea de gaming din Romania.
   

Iata programul evenimentelor conexe Bucharest Gaming Week:
     

Istoria Gamingului Romanesc | 23 ianuarie, sediului ARCUB (Str. Lipscani 84 - 90) – Eveniment care celebreaza reusitele studiorilor de gaming romanesti, din ultimele decenii; va fi expus un timeline al unelor din cele mai importante jocurilor realizate in Romania, de la Felix Sah, produs de ITC Romania in 1976 pana la titluri celebre dezvoltate la noi in tara, precum Assassin’s Creed 2 sau FIFA 2017.
     

Vernisajul expozitiei Concept Art Expo | 24 ianuarie, ora 19:00, la Galeria Apollo 111. Vor expune artistii care lucreaza in studiourile de gaming romanesti, vizitatorii putand admira jocurile Tap Busters, Modern Combat 5, Black The Fall, Rift, Rumble, Link Twin sau Interrogation transformate in arta.
     

Gateway VR Open Day | 24 ianuarie, clubul Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50) – Pasionatii de gaming si tehnologie vor putea experimenta universul realitatii virtuale prin jocuri precum The Unspoken, Elven Assassin si Space Pirate Trainer. Intrarea va fi gratuita pe durata intregii zile.
     

Workshop la studioul Amber | 26 ianuarie – elevii Colegiului National ”Gheorghe Lazar” vor lua parte la un workshop de game design in cadrul studioului romanesc Amber. Ei vor invata despre conceptele de baza ale dezvoltarii unui joc video si vor contribui la crearea unui joc printr-o sesiune de brainstorming.
     

Bucharest Global Game Jam 2018 | 26 - 28 ianuarie – este un eveniment de tip hackathon, destinat celor care au peste 18 ani si cel mai mare game jam din lume provoaca pasionatii de gaming sa dezvolte un joc in 48 de ore. Are loc timp de trei zile la ARCUB. Pornind de la o tema centrala, participantii vor lucra concomitent cu dezvoltatori din intreaga lume.
Biletele pentru Bucharest Gaming Week sunt disponibile online pe arcub.ro, bilet.ro si la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84- 90) la pret de 35 lei (abonament), respectiv 25 lei. Lista completa a evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week se va regasi pe site-ul bucharestgamingweek.ro, arcub.ro precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.

 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.