Spectacolul „Am iubit, am purtat, am pierdut”, din nou la ARCUB

551 vizualizari

Cu un text scris de Nora Ephron, celebra scenarista de la Hollywood, regizorul si actorul Emil Hostina, cunoscut pentru rolurile sale ca actor din filmele ”Harry Potter and the Deathly Hallows” sau ”The Imaginarium of Doctor Parnassus”, prezinta la ARCUB spectacolul de teatru „Am iubit, am purtat, am pierdut”, singura montare in Romania a piesei „Love, Lost, and What I Wore”.


Spectacolul „Am iubit, am purtat, am pierdut”, din nou la ARCUB

Premiera spectacolului de teatru „Am iubit, am purtat, am pierdut” a avut loc in luna decembrie 2015 la ARCUB, si inregistreaza un mare succes in randul iubitorilor de spectacole de teatru. Astfel, dupa numeroase reprezentatii jucate cu casa inchisa, productia va putea fi vizionata pe 4 si 18 februarie, de la ora 20:00, la Sala Mare ARCUB, din strada Lipscani nr. 84 – 90. Actritele Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare si Ioana Abur vor putea fi admirate si aplaudate la scena deschisa pentru interpretarea magistrala a celor cinci personaje. Versiunea romaneasca, pusa in scena de Emil Hostina, prezinta o colectie intima de povesti feminine ce vorbesc despre tradari, rochii, tocuri, relatia mama-fiica, rujuri rosii, camasi si regasiri.
 
Cu un text scris de celebra scenarista de la Hollywood, Nora Ephron, regizorul si actorul Emil Hostina, cunoscut pentru rolurile sale ca actor din filmele ”Harry Potter and the Deathly Hallows” sau ”The Imaginarium of Doctor Parnassus”, prezinta la ARCUB spectacolul de teatru „Am iubit, am purtat, am pierdut”, singura montare in Romania a piesei „Love, Lost, and What I Wore”. Spectacolul face parte din stagiunea de teatru de la ARCUB, alaturi de spectacolele: “Artists Talk” (regia Gianina Carbunariu), “Idolul si Ion Anapoda” (regia Mariana Camarasan), “Plastic” (regia Theodor-Cristian Popescu), “Insemnarile unui nebun” (regia Felix Alexa), “Schneider & Schuster” (regia Lucian Pavel), “Bucuresti. Instalatie umana, Barajul” (regia Andreea Vulpe), “Obsesii” (regiaYannis Paraskevopoulos).

„Am iubit, am purtat, am pierdut vorbeste despre feminitate si ce inseamna ea de-a lungul vietii, cum o manifestam si cum o cautam sau o respingem. […]”

Piesa „Love, Lost, and What I Wore” a fost jucata cu succes pe marile scene din Broadway, Los Angeles, Toronto, Buenos Aires, Sidney, Capetown si Manila. O piesa despre universul intim al garderobei emotionale feminine, care a castigat premiul Drama Desk Award pentru experienta teatrala unica si premiul publicului pentru cea mai buna premiera in teatru, „Love, Lost, and What I Wore” este scrisa de autoarea scenariilor „Cand Harry a intalnit-o pe Sally” si „Nopti albe in Seattle”, jurnalista, romanciera, scenarista si producatoarea de film Nora Ephron, nominalizata la premiile Oscar si castigatoare a premiului BAFTA.

“Am iubit, am purtat, am pierdut”

Adaptare dupa Love, loss and what I wore de Nora & Delia Ephron
Traducere: Bianca Oana
Cu: Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare, Ioana Abur
Regia: Emil Hostina
Coregrafia: Florin Fieroiu
Costume: Cristina Milea
Durata spectacol: 1h30 min
     
Biletele pot fi achizitionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ si http://bilet.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90.
Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996 este organizatorul Festivalului international al luminii – Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival si al Zilelor Bucurestiului. Proiectele initiate si desfasurate de ARCUB in anii de activitate au contribuit la diversificarea vietii culturale a orasului, precum si la inscrierea acestuia in randul marilor capitale ale lumii.

 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.