Florin Ristei si Dan Helciug, recitalurile serii la Eurovision Romania

558 vizualizari

Seria semifinalelor Eurovision Romania continua duminica seara, pe 4 februarie, la Craiova, la Teatrului National „Marin Sorescu” cu un nou spectacol. Florin Ristei si trupa FreeStay vor face show cu piesele cele mai indragite - „Las-o”, „Trebuia sa fii tu”, „Intre noi nu mai e nimic”, dar si cu noul single „Daca sunt lup”. Astfel, cea mai noua piesa a lui Florin Ristei (FreeStay) si un Tribut Queen sustinut de Dan Helciug sunt atractiile extraconcurs ale semifinalei Eurovision de la Craiova.


Florin Ristei si Dan Helciug, recitalurile serii la Eurovision Romania Florin Ristei si Dan Helciug, recitalurile serii la Eurovision Romania Florin Ristei si Dan Helciug, recitalurile serii la Eurovision Romania Florin Ristei si Dan Helciug, recitalurile serii la Eurovision Romania Florin Ristei si Dan Helciug, recitalurile serii la Eurovision Romania

Pe scena Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova vor concura Erminio Sinni & Titziana Camelin („All The Love Away”), Zavera („Come Back To Me”), Mares Pana („Daydreamer”), Aurel Dinca („Fire In The Sky”), Tavi Clonda („King”), VYROS („La La La”), Diana Bratan („Paint It Rainbow”), Carolina Gorun („Reach Out For The Stars”), Elena Hasna („Revival”), Eliza Chifu („So Good Without You”), Ayona („The Story Goes On”) si Xandra („Try”). Din juriu fac parte Marian Ionescu, Ilinca Bacila, Nicu Patoi, Liliana Stefan si Viorel Gavrila.
     
Scena va avea 200 de proiectoare si 150m2 de ecrane LED, care vor crea o explozie de lumini si grafica pe parcursul celor peste doua ore de show.
     
Piesele interpretilor ce vor concura in cea de-a treia semifinala (dupa Focsani si Timisoara) pot fi vizionate si ascultate pe: http://eurovision.tvr.ro.

Florin Ristei si trupa sa ”FreeStay”, unul dintre cele mai de succes proiecte de „Live Band” din Romania, vor canta mai multe piese, printre care si noul lor single - „Daca sunt lup”. Trupa va face show si cu una dintre cele mai tari melodii din istoria Eurovision – „Fairytale”, care l-a transformat pe norvegianul Alexander Rybak in marele castigator al finalei internationale din 2009. Din recitalul lui Florin Ristei nu vor lipsi piesele atat de iubite de public „Las-o”, „Trebuia sa fii tu” sau „Intre noi nu mai e nimic”. Al doilea recital al semifinalei de la Craiova este un tribut pe care Dan Helciug il dedica legendarei trupe Queen si are ca invitat special pe tanara soprana Mihaela Alexa. „<My Queen Tribute> este omagiul meu muzical adus trupei britanice. Am visat acest proiect inca din adolescenta, eu fiind un mare fan Freddie Mercury”, spunea Dan Helciug despre show-ul pe care l-a pregatit.
     
Telespectatorii vor afla asadar, pe 4 februarie, in direct, la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova si pe TVR+, de la ora 21.00, cei trei finalisti ai semifinalei de la Craiova din show-ul prezentat de Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu. Cei doi artisti vor fi sustinuti, din Camera Verde, de Alina Serban, vedeta TVR Craiova, care va culege impresiile, reactiile si emotiile artistilor. Cu 15 ani de experienta in media, vedeta TVR Craiova Alina Serban este, in prezent, moderator al emisiunii „In Familie”, difuzata pe TVR 3. In acelasi timp, Alina Serban este initiator si realizator al campaniei „100 Romania. 20 TVR Craiova”. Ea nu este la prima experienta Eurovision: in 2015, a prezentat Finala Nationala Eurovision Romania, alaturi de Andrei Borosovici.
     
Actrita si model, Diana Dumitrescu a debutat in piesa de teatru „Chirita la bai”, in anul 2003 si a continuat activitatea in teatru interpretand roluri in piesele „Harca se intoarce”, „Prestam servicii artistice” si „O noapte furtunoasa”. De-a lungul carierei, a jucat in numeroase filme si seriale tv, iar Televiziunea Romana a prezentat programul TVR 2 „Revelion la Cabaret”. Unul dintre cei mai talentati contratenori ai generatiei sale, datorita muzicalitatii si tehnicii vocale deosebite, Cezar Ouatu a reprezentat Romania la Eurovision Song Contest 2013, la Malmö, cu piesa „It’s My Life” (muzica si versuri Cristian Faur).  Cezar Ouatu a inceput sa studieze pianul la varsta de sase ani. In 2001, este acceptat la Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano, iar in 2004, obtine punctaj maxim la examenul de stat, absolvind astfel unul dintre cele mai prestigioase conservatoare din Europa. Timbrul lui special, inconfundabil, i-a adus din partea fanilor apelativul „The Voice”.

CATENA sustine EUROVISION Romania 2018!

 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.