Catena il sustine pe Alexandru Arsinel si Teatrul de Revista „Constantin Tanase”

4247 vizualizari

Catena, un partener de traditie al evenimentelor culturale din tara noastra, sustine si in acest an Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”. Directorul teatrului, Alexandru Arsinel, face din nou echipa cu Catena si, impreuna, propun bucurestenilor weekenduri de vis, pline de amuzament si de acte de cultura. Datorita maestrului Alexandru Arsinel, unul dintre cei mai mari actori de comedie ai Romaniei, spectacolele au savoarea comediei pure de odinioara si a scenetelor inteligente.


Catena il sustine pe Alexandru Arsinel si Teatrul de Revista „Constantin Tanase”

Catena continua, astfel, colaborarea de traditie cu maestrul Alexandru Arsinel, un parteneriat de lunga durata cu rezultate deosebite, in beneficiul publicului dornic de momente artistice de calitate. Cu ocazia acestor spectacole, Catena se alatura inca o data maestrului Arsinel care dedica evenimentele stagiunii Centenarului Marii Uniri. Spectacolele au loc in fiecare final de saptamana la Teatrul de Vara „Herastrau”.

In programul de evenimente cultural-artistice pot fi urmariti actori celebri, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum: Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru, Miruna Birau, Oana Ghioca, Monalisa Basarab si Diana Radu. Fondul muzical al spectacolelor este asigurat de Adrian Enache, Alin Gheorghisan, Bianca Sarbu, Radu Ghencea, Daniela Tanase, Alexandra Penciu, Adriana Gavrila si de Orchestra Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, dirijata de Dan Dimitriu. Coregrafia baletului Teatrului de Revista „Constantin Tanase” este semnata de Cornel Popovici, iar scenografia de catre Ana Iulia Popov.

Iubitorii culturii romanesti isi pot vedea actorii favoriti in cadrul Stagiunii Estivale 2018, dupa urmatorul program:
•    Sambata 14 iulie, ora 19.30 - Hai, Hai Romania!
•    Duminica 15 iulie, ora 19.30 - Piei, drace!
•    Sambata 21 iulie, ora 19.30 - Hai, Hai Romania!
•    Duminica 22 iulie, ora 19.30 - Aer bun! De Herastrau!
•    Sambata 28 iulie, ora 19.30 - Hai, Hai Romania!
•    Duminica 29 iulie, ora 19.30 - Un cantec… O gluma…  

Catena sustine in mod traditional evenimentele organizate de Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, al carui director este Alexandru Arsinel, pentru ca acestea reprezinta un etalon in peisajul artistic al Romaniei. In conditiile in care si in acest an maestrul Alexandru Arsinel a pregatit spectacole deosebite, pline de umor si de acte artistice unice pe scena teatrului romanesc, Catena isi reafirma sprijinul pentru proiectele in care marele actor roman este implicat.
 

 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.