Superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti Nikos Vertis Live la Sala Palatului

137 vizualizari

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine in Romania, pentru al treilea an consecutiv, cu un concert live de exceptie! De data aceasta starul muzicii grecesti va sustine doua concerte la Sala Palatului din Bucuresti, pe 28 si 29 martie 2019, de la ora 20.00.


Superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti Nikos Vertis Live la Sala Palatului Superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti Nikos Vertis Live la Sala Palatului Superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti Nikos Vertis Live la Sala Palatului Superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti Nikos Vertis Live la Sala Palatului Superstarul muzicii grecesti, in concert la Bucuresti Nikos Vertis Live la Sala Palatului

Nikos Vertis a pregatit un show spectaculos, construit cu dragoste si pasiune, cu respect pentru fanii din Romania care si-au manifestat intens dorinta de a-l revedea pe celebrul artist grec. Cu exact un an in urma, dupa ce concertul din 16 martie 2018 al lui Nikos Vertis a fost declarat SOLD OUT, la insistentele publicului, organizatorii, impreuna cu staff-ul celui mai popular artist al Greciei, au hotarat sa programeze un al doilea spectacol pe 15 martie, tot la Sala Palatului din Capitala.

     

“Tot ce imi doresc este ca muzica mea sa atinga cat mai multe suflete si sa bucure cat mai multi oameni. Pentru mine, satisfactia publicului reprezinta succesul. Le multumesc tuturor romanilor care iubesc muzica mea si ii asigur ca dragostea lor ma onoreaza si ma obliga. Va astept pe toti pe 27 si 28 martie, la Sala Palatului, cu slagare, dar si cu piese noi, sa cantam, sa dansam, sa traim impreuna momente de neuitat.” – Nikos Vertis

 

Interpret, compozitor si textier, Nikos Vertis este la ora actuala cel mai popular artist al Greciei, avand totodata o cariera internationala de success in Australia, SUA, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis in lumea muzicii a inceput spectaculos, primul sau album, lansat in 2003, obtinand titlul de Cel mai bun debut al anului, dar si Discul de Platina pentru primul sau single. Nikos Vertisa devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat sa obtina Discuri de Platina si de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertiseste o imbinare de muzica traditionala greceasca cu pop si dance. Vocea speciala a lui Vertis si emotia pe care o transmite asigura succesul tuturor concertelor live pe care le sustine, Nikos Vertis fiind recunoscut nu doar cel mai popular artist, dar si interpretul cu un respect deosebit pentru public.
     

 

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, precum si cateva piese noi, interpretate in premiera pentru publicul din Romania. Acompaniat de propria orchestra de muzicieni, Nikos Vertis va prezenta un show la cele mai inalte standarde. 
     

 

Primii 500 de spectatori care vor cumpara bilete la categoria VIP vor primi cate un ”martisor” cu fotografia artistului. Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, statia de metrou Unirii 1 si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro si blt.ro.


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.