Anca Vlad, Preşedinta Fildas – Catena, premiată la Gala femeilor remarcabile

Deschide videoclipul

Cea de-a II-a ediție a galei în care este celebrat profesionalismul, succesul, curajul, grația și puterea cu care femeile ne impresionează în fiecare zi a avut loc în decorul fastuos al Sălii Tronului de la Muzeul Național de Artă al României, o locatie, în zidurile căreia se ascund o mulțime de povești dintr-o perioadă în care România începea să înflorească. Forbes România & KULTHO au continuat astfel tradiția începută anul trecut de a le premia și onora pe cele mai importante și influente doamne din România  care reprezintă modele autentice și puternice ale societății românești din mediul artistic, de afaceri, sportiv și social.

Invitații de seamă, muzica bună și atmosfera au făcut ca seara să fie una memorabilă.  Amfitrionii  evenimentului au fost Ilinca Vandici și Cătălin Măruță, iar recitalurile și momentele muzicale și artistice au aparținut Andrei (acompaniată de band-ul său, dar și de minuntata pereche de dansatori Mihai și Elwira Petre), Mioarei Velicu și duetului Andreea și Xenti Runceanu.

 

Raluca Michailov, Owner Forbes România și Director General BP Publishing Media spunea că ”doamnele premiate sunt exemple de inspirație, perseverență, talent, personalitate, inovație și spirit antreprenorial”.

 

La Gala femeilor remarcabile au fost evidențiate realizările și performanțele prin care laureatele au reușit să se facă remarcate, curajul de care dau dovadă, perseverența și valorile demne de urmat pe care le promovează în societate.

 

”Anca Vlad este una dintre primele femei care au mizat pe antreprenoriat imediat după Revoluţie, când a pus bazele reţelei Fildas, în 1991, rețea care a reprezentat nucleul în jurul căruia s-a dezvoltat grupul Fildas-Catena” – au spus prezentatorii despre prima laureată a serii. ”Despre construirea unui afaceri de top mărturisea că, <>. După mai bine de 30 de ani, Anca Vlad conduce cel mai mare grup de distribuție și retail farmaceutic din România!”.

 

Anca Vlad a fost recompensată și anul trecut, la prima ediție cu Premiul pentru conduită și rezultate excepționale în antreprenoriat și artă.

 

Gala femeilor remarcabile a îmbinat cu succes mediul artistic, social și de afaceri din România, reușind să creeze un eveniment de neuitat, ce a sărbătorit femeile care excelează în domeniul lor de activitate, eroine din viața de zi cu zi,  artiste și sportive cu cariere impresionante, femei care conduc companii cu și spre succes.

 

”Femeile remarcabile sunt peste tot în jurul nostru, iar talentul, dedicarea și angajamentul lor schimbă colțul nostru de lume, reușind să-l transforme într-un loc mai bun” - spunea Mădălina Diaconu, director de marketing Kultho. ”Pe ele le avem în minte atunci când realizăm designul bijuteriilor din colecțiile Kultho Forever Diamonds și tot ele sunt muzele tuturor designerilor brandurilor de lux pe care, cu mândrie, le avem în portofoliu. Putem spune, așadar, că această gală face parte din ADN-ul Kultho, continuând munca noastră de până acum, cu bucuria de a o oferi ca o reverență adusă acestor doamne!”.

 

Iată care au fost laureatele Galei femeilor remarcabile, ediția a II-a:

 • ANCA VLAD, Preşedintă Fildas – Catena Group
 • MARIA LUCIA HOHAN, designer vestimentar
 • IRINA RIMES, interpretă de muzică pop
 • DANA DIMA DEMETRIAN, Vicepreşedintă Retail & Private Banking BCR
 • RAMONA JURUBIŢĂ, Country Managing Partner KPMG România
 • ROXANA VOLOŞENIUC, Editor in chief & Publisher ELLE România
 • MIOARA VELICU, interpretă de muzică populară
 • ANCA DAMOUR, Partener și CEO al D Craig Real Estate
 • ELISABETA MORARU, CEO Google România
 • RODICA POPESCU BITĂNESCU, actriţă
 • LUCHI GEORGESCU, femeie de afaceri
 • MALVINA CERVENSCHI, designer bijuterii
 • MIHAELA GEOANĂ, Preşedintă Fundaţia ”Renașterea”
 • FULGA DINU, Country Manager Operations - Immofinanz România
 • ELISABETA LIPĂ, Preşedintă Federaţia Naţională de Canotaj
 • ANA MARIA DOXAN, Business Executive Officer - Nespresso România

 

Realizator: Oana Georgescu

Editor: Andrei Gheorghiu

Foto: Romulus DrăghiciCuvinte cheie
Gala femeilor remarcabile 2022, Forbes România, Kultho Forever Diamonds, Fildas Catena Group, Tonica by Catena,  farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.