CATENA, o farmacie COOL premiata la gala Forbes COOL Brands 2018

Deschide videoclipul

In al 19-lea sau an de existenta, CATENA, o farmacie cu traditie continua sa isi surprinda clientii si prin campanii cool. Ca brand care respecta si promoveaza traditiile romanesti, farmacia CATENA a fost premiata in acest an de catre Forbes pentru campania de recunoastere si promovare a iei romanesti, derulata in acest an, un an cu insemnatate istorica pentru Romania.  

 

Ca in fiecare an, gala Cool  Brands sarbatoreste si recunoaste  brandurile care au fost votate pentru autenticitate, inovatie sau originalitate. In fiecare an, noi branduri sunt votate a fi cool si tot an de an, noi componente de marketing, comunicare, brand, succes si autenticitate se adauga definitiei pe care orice consumator o cauta.

 

Ce inseamna in cele din urma a fi Cool pentru fiecare dintre noi si ce brand Cool ne reprezinta cel mai bine valorile si experientele pe care ni le dorim de la viata.

 

 Cuvinte cheie
Gala Forbes COOL Brands 2018, CATENA, o farmacie cool 2018, campania de promovare a iei romanesti 2018, ia romaneasca 2018

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.