Anca Vlad, Diploma de excelenta pentru sustinerea programelor sociale, de arta si de caritate, Gala Capital, 2018

Deschide videoclipul

In cadrul unui eveniment spectaculos onorat de oameni de afaceri, antreprenori romani de succes, Revista Capital a acordat Premiile de Excelenta in Antreprenoriat, 2018. Pentru implicarea constanta in proiecte de caritate si sustinea cauzelor sociale din domenii diverse, precum si pentru sustinerea artei romanesti prin intermediul Fildas Art, doamna Anca Vlad a fost recompensata cu unul dintre cele 8 premii acordate la Gala Revistei Capital, cu ocazia aniversarii a 26 de ani de la aparitia primului numar. Premiul a fost ridicat de doamna Alina Marinescu, Director de Vanzari Catena.

Doamna Anca Vlad se implică în susţinerea şi promovarea artei prin intermediul Fundaţiei Fildas Art ce aduce în atenţia publică creaţii ale artiştilor români contemporani. Totodată, susţine programe sociale şi caritabile ale fundaţiilor Salvaţi Copiii România, OvidiuRO, Light into Europe, Fundaţia Renaşterea şi HOSPICE Casa Speranţei.

 

Gala Capital 26 de ani a oferit participantilor ocazia de a licita pentru opere de arta oferite de Galeria Romana. Fondurile obtinute astfel se indreapta catre patru familii nevoiase din satele judetului Alba, prin intermediul parintelui Iustin Miron de la Manastirea Oasa, prezent la eveniment.  

 

Aniversarea din acest an a Revistei Capital a marcat si lansarea celei de a 17-a editii a Topului 300 cei mai bogati romani.

 

Un moment inedit si plin de culoare a fost creat de Iraida Florea, creatoare de costume de inspiratie populara, care a prezentat cea mai recenta colectie de costume autohtone intr-o explozie de creativitate si inspiratie.
 
  
Realizatori: Mihaela Moldoveanu, Elena Buhus
Operatori: Alex Andries, Stanciu Ionel
Editor: Nicu Pojaru
Fotografii: Cris Ardelean  
 Cuvinte cheie
Anca Vlad, Catena, Fildas Art, Gala Revista Capital 26 de ani, Top 300 cei mai bogati romani, Gala Capital 2018, Alina Marinescu, premii de excelenta, antreprenori de succes, antreprenori romani, Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.