Arta la fereastra

Deschide videoclipul
In fiecare marti la ora 17 sunteti asteptati pe Bvd Magheru la o portie de arta la fereastra. Galeria Simeza, sora de suferinta cu teatrul Nottara, ambele inchise pentru neconformitate cu bulinele acceptabile, a initiat un proiect manifest, un proiect interesant prin care sa ramana alaturi de public. Publicul ramane in strada la adapost de posibilele intemperii care s-ar putea petrece inauntru, caci ce se intampla afara nu intereseaza pe nimeni.
Artistii plastici si actorii si-au dat mana ca buni vecini si au incropit un spectacol cu momente artistice si cu lucrari expuse in vitrina. De data asta a expus Petru Lucaci, presedintele Uniunii Artistilor Plastici din Romania , iar prin usa de la Nottara a rasunat melodia Zarazei iar actorii au dansat tangou si au spus poezii. Arta gratis, in strada, in fiecare marti, pe bvd Magheru. Ca sa nu uite guvernantii nici de teatru nici de galeriile de arta. Si nici noi!

Realizatori: Mihaela Moldoveanu
                  Oana GeorgescuCuvinte cheie
arta la fereastra, nottara, petru lucaci, galeria simeza, marilena tepus, pericol de excelenta.

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.