S-au pus in vanzare biletele la cea de-a treia editie a Salonului Calului

Biletele la spectacolul Seara Cailor - Saloon la... Salon cu accente western sunt limitate Bucuresti, 4 septembrie 2014 – S-au pus in vanzare biletele la cea de-a 3-a editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, care va avea loc in perioada 26 septembrie – 5 octombrie 2014. Biletele se pot achizitiona pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , în reteaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului si Libraria Mihai Eminescu (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum si la sediul clubului organizator Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1).

Preturile biletelor variaza intre 50 RON/zi /adulti, respectiv 25 RON pentru copii pana la 12 ani in week-end-ul dedicat show-urilor, 50 RON/ zi pentru adulti, respective 25 RON/ zi pentru copiii pană la 12 ani la Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 RON/ adulti, 50 RON  pentru copii pana la 12 ani la evenimentul special Seara Cailor, care include si bilete tip VIP: pentru adulti: 200 RON, respectiv pentru copiii sub 12 ani: 100 RON. In sistemul de abonamente, preturile variaza intre 80 RON /adulti pentru primul week-end, 40 RON pentru copii pana la 12 ani, respectiv  80 RON /adulti si 40 RON pentru copii pana la 12 ani pentru Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix din al doilea week-end. Biletele pot fi achiziţionate online cu cel mult 4 zile inainte de data desfasurarii fiecarui eveniment.

A 3-a editie a evenimentului anual dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de show ecvestru din Romania, propune in premiera doua zile de spectacol ecvestru si sapte zile de concursuri nationale si internationale de echitatie de inalt nivel. Formula mult mai ampla a celei de-a 3-a editii va gazdui evenimente complexe de show ecvestru (parade, acrobatii, dresaj, show-uri ecvestre-moto, cascadorii, show-uri cu ponei, demonstratii de curse la trap si la galop etc). Evenimentul debuteaza cu doua zile de spectacol ecvestru (week-end-ul 27-28 septembrie), in cadrul caruia va avea loc si cea de-a doua editie a spectacolului-eveniment Seara Cailor – Saloon la...Salon si va continua cu 6 zile de concursuri internationale de echitatie de inalt nivel.

In perioada 29 septembrie - 5 octombrie, partea competitionala ridica semnificativ standardele sportive ale echitatiei din Romania, prin Concursul international de sarituri peste obstacole acreditat FEI CSI, dar si prin circuitele VIP Tour, Bronze Tour, Silver Tour, Gold Tour. De asemenea, se va da startul unui concurs devenit traditional: Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti - Bucharest Grand Prix, aflat la a patra editie consecutiva. In plus, clubul va gazdui un modul intermediar dedicat prezentarilor de cai si de produse ecvestre specifice, precum si pregatirilor pentru primirea sportivilor internationali in perioada 29 septembrie -1 octombrie.

Categorii de bilete:
 
•   Seara Cailor  27 septembrie

-  Pentru adulti: 100 RON
-  Pentru copiii pana la 12 ani: 50 RON

•   Bilete VIP  Seara Cailor 27 septembrie

-  Pentru adulti: 200 RON  
-  Pentru copiii sub 12 ani: 100 RON

•   Bilete sambata – duminica (27 - 28 septembrie):

-  Pentru adulti: 50 RON/ zi
-  Pentru copiii pana la 12 ani: 25 RON/zi

Vineri, 26 septembrie - accesul pentru toate categoriile de vârstă este gratuit

•    Bilet VIP sambata - duminica:

-    Pentru adulti: 200 RON /zi
-    Pentru copiii sub 12 ani: 100 RON /zi

(acces cort VIP, patiserie, bauturi racoritoare, sampanie incluse in pretul biletului)

•    Abonament weekend (sambata si duminica, 27 - 28 septembrie):

-  Pentru adulti: 80 RON
-  Pentru copiii pana la 12 ani: 40 RON

•    Concursul international FEI CSI Grand Prix (2 - 5 octombrie)

Sambata – duminica (4 - 5 octombrie)

- Pentru adulti: 50 RON/ zi
- Pentru copiii pana la 12 ani: 25 RON/ zi

luni, marti, miercuri, joi si vineri - accesul pentru toate categoriile de varsta este gratuit.

•    Abonament weekend Concursul international FEI CSI Grand Prix (sambata si duminica, 4 - 5 octombrie):

-   Pentru adulti: - 80 RON
-   Pentru copiii pana la 12 ani: 40 RON.
 
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.salonulcalului-equestria.ro

Sponsor principal: Friedrich Wilhelm Raiffeisen
 
Sponsori: Centrul oftalmologic Oculus, Audi, CA IMMO, Beautik
 
Parteneri: Jockey Club Roman

Parteneri onorifici: Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Autoritatea Nationala pentru Turism, Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism

Cu sprijinul: Helpnet, Corona Gardens, La Martina

Parteneri media: Radio Zu, Radio Romania Actualitati, Catavencii, Unica, ziare.com, Gazeta Sporturilor, City Compass, Luxury, Sportnews.ro, The Economist Intelligent Life, Legal Magazin, Business24.ro,

Photo Magazine, Romania-Insider.com, Senso TV.ro, Tonica, Ilfov Sport, Insport.ro, paginadeagricultura.ro, totuldespreanimale.ro, dalar.ro.

Despre Equestria:
 
Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 50 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, si detine 50 cai (23 proprii si 27 in pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi si organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori. Dotarile sunt completate de un hotel si un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum si o terasa exterioara. Equestria organizeaza competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, concursurile de casa Equestria sau, incepand cu 2013, Concursul international de sarituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.
 
www.equestria.ro
 

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.