„Seara Cailor”, un spectacol sportiv alaturi de cai, pentru toate varstele

Clubul Equestria organizeaza, ȋn cadrul Finalei Circuitului Salonul Calului, un spectacol nocturn – Seara Cailor - care ȋmbina cu succes probele sportive cu frumoase momente artistice si completeaza programul celui mai mare circuit ecvestru din tara cu o seara de poveste. Show-ul ce va avea loc pe 26 septembrie, ȋncepand cu ora 20:00, ȋn manejul acoperit, va oferi publicului si o demonstratie de dresaj ecvestru si cascadorii prezentate de indragitul actor Denis Stefan, ȋmpreuna cu caii sai, Ardo si Irbis. Urmand conceptul Circuitului Salonul Calului, „Pasiunea nu are varsta!”, spectacolul ecvestru de la Seara Cailor poarta sugestiv numele „Mic si mare – sus, calare!”, intrucat aduce la un loc sportivi ȋncepatori si profesionisti. Timp de doua ore, oaspetii clubului Equestria vor urmari sapte numere inedite, ȋn cadrul carora se vor bucura atat de farmecul si ȋndemanarea calaretilor, mari si mici, cat mai ales de gratia si eleganta cailor.

Show-ul inspirat din „La Nuit du Cheval”, dar cu accente romanesti, debuteaza cu „Proba Costumelor”, o proba sportiva de sarituri peste obstacole, tip stafeta, care aduce la start cupluri celebre precum: Romeo si Julieta, Scufita Rosie si Lupul, Xena si Razboinicul, Alba ca Zapada si Printul, Zorro si Domnita, Cezar si Cleopatra. Perechile, formate dintr-un junior si un profesionist, ȋmpreuna cu caii lor, ȋsi vor demonstra talentul si spiritul de echipa pentru a ocupa un loc pe podium.

Programul continua cu un moment mai suav si plin de candoare, „Calul ȋnaripat”, un program de dresaj sportiv pe muzica, pregatit de un copil si un adult, o demonstratie de atelaje si mini-atelaje, urmand sa se ȋncheie pe ritmuri spaniole, cu un numar de dresura de Inalta Scoala. Muzica va ȋnsoti fiecare demonstratie, cu scopul de a evidentia farmecul acestui sport nobil si de a asigura reusita unei seri de poveste.

Atmosfera din timpul spectacolului ecvestru, devenit deja o traditie pentru clubul Equestria, va fi ȋntretinuta ȋn acest an de actorii de comedie Teodor Ghita si Dan Codreanu, cunoscuti atat pentru rolurile jucate pe scenele teatrelor romanesti, cat si pentru cele de pe micile ecrane.  

Informatii despre programul evenimentului si bilete la show-ul ecvestru „Seara Cailor” sunt disponbile pe www.salonul-calului.ro.

Despre Equestria:

Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori si detine 65 cai (28 proprii si 37 in pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi si organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori. Dotarile sunt completate de un hotel, un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, doua sali de conferinta, asigurand astfel, conditiile perfecte pentru organizarea evenimenteor corporate (workshop-uri sau teambuilding-uri). Equestria organizeaza competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, Salonul Calului, sau, incepand cu 2013, Concursul international de sarituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.