Parkway Drive, la Bucuresti pe 20 aprilie

Una dintre cele mai importante formatii ale momentului, revine in Romania pentru un concert eveniment la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui show ce promoveaza cel mai nou album, „Ire”, alaturi de o productie speciala conceputa pentru intreg turneul european. Invitati speciali sunt Stick to Your Guns si Darkest Hour. Pe 20 aprilie 2017, australienii vor sustine un spectacol  prezentat de Rockstadt Extreme Fest. Formatia caree an de an sustine turnee sold out in Europa, SUA si Australia, grup care a fost nelipsit in ultimii ani de la cele mai importante evenimente de profil, precum Rock Am Ring, Wacken, Sziget, With Full Force, Nova Rock, Download, Hellfest sau Graspop, a acceptat invitatia Rockstadt Extreme Fest pentru a reveni in Romania la un an dupa ce au concertat drept headlineri la editia din 2016 a festivalului. Invitati speciali vor fi muzicienii de la Stick to Your Guns si Darkest Hour.

432 vizualizari

Parkway Drive vor aduce in Europa cea mai mare productie de show folosita in toata cariera, la Bucuresti urmand a fi prezentata o replica identica a show-urilor ce vor fi puse in scena in orase precum Londra, Berlin, Paris sau Barcelona. „Avem pregatite pentru voi cele mai mari si nebune concerte pe care le-am realizat pana acum! Acum e momentul sa ne vedeti!' - declara membrii formatiei intr-un videoclip ce poate fi urmarit aici:
https://www.facebook.com/parkwaydrive/videos/10155261862839123/
    
Pentru evenimentul de la Bucuresti sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: pret 90 lei   - Acces General, pret 110 lei - In seara evenimentului (Acces General)
   
 Biletele sunt disponibile in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, Germanos si magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si online, pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.eventim.ro, www.rockstedtexetremefest.ro. Va exista un singur tip de bilet ce asigura accesul in intreaga sala, fara zone ce o delimiteaza. Ca o noutate, acesta va fi si primul concert unde biletele vor fi vandute side celebrul brand „Impericon” - http://www.impericon.com/de/tickets/
     
Originara din Australia, Parkway Drive a debutat in 2003 la Byron Bay, New South Wales. Pana in 2015, muzicienii au lansat 5 albume, un EP si 2 DVD-uri, un split album, o carte intitulata „Ten Years of Parkway Drive”, dupa 12 ani de activitate intensa. Numele formatiei vine de la strada unde grupul isi desfasura repetitiile, The Parkway House fiind considerata acea mica „oaza” unde se auzeau sonoritati punk si hardcore. Cel de-al patrulea album al baietilor, „Atlas”, a ajuns pe locul 10 in Australia (ARIA Charts), iar cu cel mai nou album, „Ire”, au atins locul 1 in Top Hard Rock Albums (Billboard, SUA) si Australian Albums (ARIA), locul 1 in clasamentul britanic, locul 8 in German Albums (Offizielle Top 100) si locul 11 in Austrian Albums (Ö3 Austria Top 40). iTunes l-a numit „cel mai bun album metal al anului„. „Ire” a fost lansat la Resist Records si Epitaph Records, fiind descris de catre trupa si criticii de specialitate ca „o trecere usoara de la stilul metalcore pur la influentele heavy metal”.
    
Noul single si video al piesei „Vice Grip” au atins dupa 2 saptamani de la lansare pozitia 88 in clasamentul australian de single-uri. „Crushed”, cel de-al doilea extras, a ajuns pe locul 96 in august, iar pe 14 septembrie formatia „a aruncat” in piata cel de-al treilea extras: „Sound of Violence”. „Ire” se gaseste pe locul 21 in clasamentul Rock Sound al revistei britanice, la categoria „cele mai bune 50 de albume ale anului”. Din momentul in care Parkway Drive a plecat in turneu in Australia, America de Nord si Europa, toate concertele au fost cu casa inchisa.
    
Lansati in 2003 la iniativa solistului Jesse Barnett, Stick to Your Guns si-au consolidat identitatea muzicala in jurul sonoritatilor punk-hardcore, cu un puternic mesaj inspirational ce nu evita sa aduca in prim plan adevaratele probleme la nivel socio-global. Stick to Your Guns a devenit una din cele mai influente trupe din noua generatie, oferind „o alternativa conceptuala, cladita pe libertate, dorinta de a fi un om mai bun cat si respectul pentru tine, pentru cei din jur”. Cu numeroase clasari in Billboard, turnee si concerte sold out in toata lumea, americanii completeaza un afis de zile mari, la Bucuresti concertand alaturi de Parkway Drive si Darkest Hour.
Parkway Drive, la Bucuresti pe 20 aprilie

ComentariiNumeComentariu