Premiera la Opera Comica pentru Copii: musicalul “Micuta Dorothy”

Februarie aduce o noua premiera pe scena Operei Comice pentru Copii, musicalul “Micuta Dorothy” de Marius Teicu, pe libretul Silviei Kerim. Regia Antoanetei Cojocaru, asistata la miscarea scenica de Andreea Soare, este pusa in valoare de scenografia semnata de Vladimir Turturica.

716 vizualizari

Premiera va avea loc sambata, 11 februarie 2017, de la ora 17:00 si duminica, 12 februarie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.
    
Inspirat din celebrul roman “Vrajitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, musicalul reuneste o echipa tanara si energica, care transmite multa bucurie. Dorothy este o fetita care locuieste la o ferma din Kansas, dar isi doreste intotdeauna ceva mai bun. Este un spectacol despre prietenie si curaj, dar si despre constientizarea valorilor care se afla in interiorul nostru, nu in afara.  “Am acceptat cu bucurie propunerea Operei Comice pentru Copii, in special pentru ca este un teatru tanar si viu. Ii felicit din toata inima pentru evolutia din acesti ani si pentru munca depusa ca cei mici sa cunoasca pe langa sport, excursii si alte activitati, arta, care ii va sprijini infinit mai mult in viata, precum cararea galbena care o insoteste pe Dorothy” - a spus regizoarea Antoaneta Cojocaru.
    
Indragitele personaje ale povestii prind viata pe scena Operei Comice pentru Copii in interpretarea artistilor: Teodora Antal, Madalina Constantinescu, Alexandra Giurca, Diana Hurja (Micuta Dorothy), Matei Chioariu, Alexandru Constantin si Valentino Tiron (Povestitorul, Paznicul, Vrajitorul Oz), Catalina Antal, Eliza Lassel si Ciprian Chiriches (Tic-Tic), Daniela Carstea si Adriana Gherghisor (Zana Alba), Filip Dumitru si Adrian Radulescu (Sperie-Ciori), Tudor Boloca si Razvan Raduta (Omul de Tinichea), Matei Chioariu si Andrei Mihalcea (Leul Papanas), Teodora Antal, Eliza Lassel, Andreea Paraschiv si Virginia Stamate (Piticul Siretlic), Daniel Pascariu, Bogdan Podlovski si Catalin Seimeanu (Maimutoiul Sef), Andreea Iftimescu, Corina Ivanov, Lucia Racoveanu, Andreea Moustache si Valentin Racoveanu (Vrajitoarea Zug),.
    
“Copiii sunt cei mai iscusiti creatori de vise” - marturisea soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.. Imaginatia, curajul si inteligenta lor ii ajuta sa depaseasca orice limita si sa creeze lumi noi, in care cei mari au acces doar daca stiu parola. Micuta Dorothy ne dezvaluie o asemenea lume, pe care va invit s-o privim cu ochi de copil si s-o simtim cu inima plina de iubire si bucurie. Exemplul ei ne inspira pe fiecare dintre noi sa ne transformam propriul Kansas intr-un palat de smarald”.
    
Pana la finalul stagiunii curente, Opera Comica pentru Copii pregateste alte 13 spectacole in premiera: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Concert-lectie de Violoncel”, “Cu Nino la Londra”, “Concert-lectie de  Harpa”, “Nino Arlechino”, “Concert-lectie de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lectie de Vioara si Pian”, “Directorul de Teatru” (la Salonul Mozart), “Povestea Sunetului”, “Ivan Turbinca”, “Underground Tango”, “Harap Alb” (la Sala UnderGrant).
    
Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Premiera la Opera Comica pentru Copii: musicalul “Micuta Dorothy”

ComentariiNumeComentariu