Primavara incepe cu MATERIA

40 de designer romani care realizeaza creatii din piele isi dau intalnire la cea de-a II-a editie a Targului de Design Contemporan in piele, MATERIA, pe 4 si 5 martie, la Grand Hotel du Boulevard, in Bucuresti.

883 vizualizari

Lansat in toamna lui 2016, MATERIA s-a bucurat de un mare succes  de public, designeri, buyeri si presa. Astefl, in primul weekend al lunii martie designeri si branduri romanesti se reunesc din nou, pregatiti sa expuna si sa lanseze cele mai noi tendinte in materie de genti, haine, pantofi si accesorii din piele.

Prima editie Materia a confirmat o idee pe care am dospit-o doi ani: comunitatea creativilor in piele are nevoie de un targ concept, specializat, menit sa sustina designul si productia romaneasca. Coagularea lor pentru doua zile in acelasi spatiu si expunerea la un public numeros, curios si dornic sa cumpere produse de calitate realizate local a validat MATERIA ca eveniment necesar, excelent primit de publicul nostru. Ne propunem in continuare o crestere organica, pe principii de selectivitate creativa – a spus Dan Piersinaru.

In premiera la aceasta editie MATERIA se va acorda premiul - Best Leather Designer, acordat de editorii revistei ELLE pentru cea mai inovatoare colectie, care consta in promovare in mediile online Elle. Department Store by ELLE - Best Brand este un alt nou premiu care consta in listarea brandului si a creatiilor sale pe DepartmentStore.ro, in cadrul selectiei curatoriate de editorii ELLE. O alta noutate este initierea sectiunii Selected by…  realizata, la aceasta editie, in parteneriat cu Molecule F; alegerea va merge catre cei mai bussiness oriented designers, iar unul dintre acestia va fi, pentru o luna, parte din brandurile prezente in magazinul Molecule-F din Bucuresti.
     
Diana Enciu & Alina Tanasa - Fabulous Muses, un nume binecunoscut in lumea influence-rilor din online, vin la Materia sambata, pe 4 martie, sa-si aleaga preferatii, care vor fi astfel inclusi in deja cunoscuta categorie “Recomandat de…”.
     
Creat si sustinut de Platforma Autor, MATERIA este primul targ contemporan de design in piele care isi propune sa devina in lumea creatorilor in piele ceea ce Autor este in bijuteria contemporana: o platforma dedicata designerilor si creatorilor care lucreaza in piele sau au ca material principal de creatie pielea. MATERIA este un eveniment independent, de sine statator, unde participarea se face pe baza de selectie.

Orar MATERIA:
Sambata 4 martie: 11.00 – 20.00
Duminica 5 martie:  11.00 – 20.00
*pretul unui bilet de intrare: 10 Lei

Senso TV este partener media al acestui eveniment.

Parteneri media: Elle, Department Store by ELLE, Molecule-F, Radio Guerilla, Glamour, Life.ro, Igloo, The Institute, IQads, Designist, BucharestGentlemanMagazine, art7.fm, Sensotv.ro, Vocea.biz, Grand Hotel du Boulevard, Autor, Molecule-F, Dan Piersinaru
Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA Primavara incepe cu MATERIA

ComentariiNumeComentariu