Premiera spectacolului „All Inclusive” s-a jucat la Palatul National al Copiilor cu casa inchisa

Spectacolul All inclusive, cea mai noua productie regizata de Vlad Zamfirescu, a avut loc recent la Palatul National al Copiilor, cu casa inchisa. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Diana Roman au oferit un adevarat regal al comediei in fata unei sali arhipline. S-a ras pe saturate, la o piesa jucata in verva si presarata cu situatii de o ironie comica si replici de tot hazul. La final aplauzele furtunoase ce au durat minute in sir au incununat lansarea la apa a unui nou spectacol de succes.

408 vizualizari

Actiunea graviteaza in jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) si fiica lor Adele (Diana Roman). Ajunsi in preajma varstei de 40 de ani, cu o fiica de 20, cei doi parinti par sa fie intr-o cautare perpetua a unui ideal nedefinit, tanjind mereu dupa altceva decat ceea ce le-a oferit viata pana in acel moment. Existenta lor ia o turnura neasteptata atunci cand Adele, tanara studenta, anunta ca traieste o poveste de dragoste si asteapta un copil de la nimeni altul decat profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Iar tatal Adelei, Maurice (Marius Manole) travereseaza criza varstei de mijloc crezand ca isi va gasi fericirea chiar in bratele veselei Monique (Mirela Oprisor), sora iubitului fiicei sale. Ce se intampla cand protagonistii acesti scenariu ajung fata in fata veti descoperi asistand la spectacol.   
     
Gratie interesului mare al publicului alte trei reprezentatii ale comediei All Inclusive vor avea loc pe 28 martie, data pentru care biletele sunt aproape epuizate, pe 3 mai si pe 17 mai, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor. Nu pierdeti intalnirea cu nume reprezentative ale noii generatii de aur a teatrului romanesc, in aceasta noua comedie spumoasa in care hohotele de ras se impletesc cu trairea autentica si cu momentele de mare tensiune emotionala. Regia spectacolului este semnata de Vlad Zamfirescu, iar scenografia de Madalina Marinescu.
     
Biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

Foto: Cosmin Mihalache
Premiera spectacolului „All Inclusive” s-a jucat la Palatul National al Copiilor cu casa inchisa Premiera spectacolului „All Inclusive” s-a jucat la Palatul National al Copiilor cu casa inchisa

ComentariiNumeComentariu