Exerciții de fitness pentru cuplu  

Deschide videoclipul

Celebrați  luna februarie, considerată a iubirii,  cu un new fit way în doi, pentru o coordonare și mai armonioasă între voi și pentru super fun!

Este îndemnul antrenorulului de fitness, Florin Prodana, și vine la pachet cu un set de mișcări pentru tonifiere, minuțios pregătit de el și ușor de pus în practică.

 

Acesta include prinderi de brațe cuplate cu sărituri ușoare ( vedeți în materialul video cum anume! ) sau sărituri lejere la doi pași unul de celălalt  cu o batere de palme .  

 

Sunt doar două dintre metodele real cool pentru musculatura membrelor inferioare! Restul exercițiilor, în materialul video! Vă lăsăm să descoperiți și stretching-ul în doi, așa cum au făcut-o și „îndrăgostiții de serviciu”,  Ioana și Alex!

 

Îi puteți scrie lui Florin Prodana, pe această pagină, despre cum a fost să faceți, sport la sala de fitness, împreună!Cuvinte cheie
sport, fitness, antrenor, Florin Prodana, exercitii, cuplu, luna iubirii, februarie, sanatate, nutritie, tonifiere, stretching

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.