Diana Enache, vedeta National FM, despre armonia corpului si sport

Deschide videoclipul

Sensotv demarează un nou proiect, ANTRENament!!! Antrenorul de fitness, Florin Prodana, va afla de la vedetele autohtone cum se mențin în formă și cum fac față fizic provocărilor de zi cu zi!

Prima invitată este Diana Enache, cântareață și prezentatoare radio, pe care va invităm să o vedeți antrenandu-se pentru succes!

 

Pentru că, asemeni tatălui ei, Adrian Enache, Diana adoră să cânte, ea fredonează și în timpul exercițiilor fizice. Ba mai mult, face fitness cu zâmbetul pe buze ( starea ei naturală ).

 

„Imaginea este foarte importantă și pentru femei, și pentru bărbați! Și nu doar pentru artiști!”, spune Diana. „Cred foarte mult în conexiunea dintre minte, trup, suflet și..sport!”, mai punctează vedeta Național FM! 

 

Diana Enache s-a antrenat sub îndrumarea antrenorului de fitness, Florin Prodana, iar , la final...a avut același zâmbet pe chip, chiar dacă a muncit ceva la sală.

 Cuvinte cheie
Catena, SensoTv,   Diana Enache, Florin Prodana, sport, fitness, antrenament, vedeta, silueta, nutritie, sanatate

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.