Endorfinele trec (și) prin abdomenul tonifiat!

Deschide videoclipul

Ioana și Alex își joacă în continuare rolurile de îndrăgostiți și fac mișcare împreună. Nu la inspirație, ci la îndrumarea lui Florin Prodana, antrenorul de fitness care știe ce exerciții li se potrivesc.

De data aceasta cei doi au de trecut proba abdomenelor, nu în stilul clasic, cel supărător și aprig, ci într-un stil nou, dar mai greu. Cel puțin așa se vede de pe margine.

 

Antrenorul insistă ca aceste exerciții să fie făcute în cuplu, nu doar în această lună, chiar dacă o numim noi luna iubirii. Exercițiile în doi ne ajută să ne apropiem, să ne ajutăm unul pe celălalt, să ne încurajăm și să ne motivăm până la capăt. Fie că e vorba de tonifierea abdomenului sau de întărirea musculaturii membrelor inferioare, toată lumea are de câștigat.

 

Florin Prodana, în calitate de antrenor, ne oferă o gamă largă de exerciții de tonifiere, pe grupe de mușchi și pentru a lucra fiecare partea de corp care are nevoie de atenția noaastră.

 

Un abdomen lucrat, musculatura inferioară mai puternică, forță în brațe, un spate armonios și relaxat, toate sunt posibile!

 

Să-l ascultăm pe antrenorul nostru, să ne ascultăm și corpul ca să nu exagerăm și să facem mai mult rău decât bine și dacă putem, să facem aceste exerciții împreună! Mai multe endorfine sunt produse prin atingere, deci avem toate motivele să facem mișcare cât de des putem!

 

Text: Mihaela Moldoveanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.