Sergiu V. Vasile: Umorul te înconjoară de oamenii cu care te înţelegi

Deschide videoclipul

În doar 10 minute petrecute în preajma unui om cu umor fin, creativ şi activ, perpectiva asupra vieţii capătă valenţe dintre cele mai frumoase oricât de gri ar fi oraşul sau de apăsătoare ziua!

Jurnalistul şi graficianul Sergiu V. Vasile este una dintre firile savuroase şi optimiste, care are vocaţia de se bucură de viaţă oferind altora bucurie prin desenele şi textele sale hazlii.

 

Din numele său chiar a creat un personaj, pe Vasile, care primeşte mii de like-uri pe Internet şi în care, la un moment dat, ne putem regăsi fiecare dintre noi, în anumite ipostaze.

 

„Poantele mele sunt harbuz în serviciu după noul Cod Pepenal”, afirmă autoironic Sergiu V. Vasile. Autoironia este, de altfel , una dintre uneltele cu care face viaţa extrem de plăcută.

 

Sergiu V. Vasile s-a născut în Bucureşti, iar, din 2012,  lucrează ca jurnalist al cotidianului de umor Times New Roman. Ziua, scrie din redacţie, noaptea, „se linişteşte” tot muncind.

 

Printre vise, îi vin ideile creative şi, atunci, se trezeşte, aşează totul pe hârtie sau chiar se apucă de desenat şi de inserat texte menite să îi încânte pe ceilalţi. Pe noi!   

 

Sergiu V. Vasile este printre primii bloggeri din România, creator al utopiabalcanica.net, iar, aici, în mediul online, creează o lume nouă, mai bună şi mai zâmbitoare.

 

„Să nu luăm lucrurile prea în serios! Să nu devenim  amari!” este sfatul său pentru cei care simt că „trăiesc într-o lapoviţă constantă, indiferent dacă afară este soare sau nu”.   

 

Despre sine spune, cu modestie şi cu nelipsita-i autoironie, că şi-a decoperit veleităţile de umorist

„ nu foarte priceput”, de mic. De atunci, “mâzgălea” mustăţi în caiete.

 

Sergiu V. Vasile este „tangent cu umorul poeste tot”, iar SensoTV vă invită să îl descoperiţi şi să vă bucuraţi de creaţiile sale pop art!

 

 

 

        


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.