Fitness pentru musculatura cuplului!

Deschide videoclipul

Sub îndrumarea antrenorului de fitness continuăm exercițiile de tonifiere a cuplului. În doi, facem încălzirea, ne ajutăm unul pe celălalt și ne sprijinim când e nevoie.

Florin Prodana ne propune o schemă nouă de tonifiere a abdomenului și a mușchilor intercostali. Ne demonstreaza, Ioana și Alex, cuplul model de antrenament. Exercițiile ne ajută să ne coordonăm și să fim atenți la celălalt dar și la noi înșine. Ne ajustăm poziția pe parcurs și suntem atenți la execuție. Ne întindem și ne rotim trupul la indicațiile antrenorului.

 

Cu cât suntem mai flexibili, executăm mai ușor cerințele și energia curge liber. Ne adaptăm corpul la nevoile de zi cu zi.

 

Avem grijă la întinderi, să nu ne rănim și să ne cunoaștem limitele. Oricât de multe activități am avea într-o zi, fără susținerea corpului, ar fi mai greu de îndeplinit.

 

Pe de altă parte, dacă avem grijă de el și-l susținem printr-un program regulat de exerciții, nu doar musculatura se întărește. Creierul și inima noastră se tonifică. Și de aici rezultă o stare mai bună. Și o viață mai bună!

 

Text: Mihaela Moldoveanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.