Scăpați de stres cu exerciții fizice regulate!

Deschide videoclipul

Tonifierea gambelor, coapselor, a fesierilor și a musculaturii brațelor, dacă facem exerciții în doi, cum ne recomandă antrenorul Florin Prodana, va avea nu doar consecințe estetice ci și de sănătate.

O stare mai bună fizică ne  ajuta să trecem mai ușor peste îndatoririle zilnice. Poate zilele astea nu mai mergem atât de mult pe jos. Poate stăm mai mult acasă. Iată un motiv în plus să nu ne lăsăm pe tânjeală sau copleșiți de gânduri negre.

 

Mai bine să facem niște exerciții nu doar ca să ne păstrăm forma fizică dar mai ales ca să ne păstrăm sănătatea mentală.

 

Exercițiile de tonifiere propuse de Florin Prodana , fie că sunt pentru brațe, abdomen sau pentru membrele inferioare, ne vor scoate un timp din starea de stres. Putem astfel să contribuim activ la sănătatea noastră și a familiei.

 

Dacă sunteți într-un cuplu, nu vă jenați! Dați-vă mâinile și executați împreună niște exerciții fizice. În timpul ăsta păstrați liniștea și concentrați-vă la ce aveți de făcut.

 

Veți vedea la final că odată cu oboseala din mușchii nelucrați s-a dus și o parte din îngrijorare.

 

Bucurați-vă de fiecare moment pe rând, nu vă lăsați copleșit de gânduri negre și poate la finalul acestei perioade veți fi mai puternici și chiar mai sănătoși, ceea ce vă dorim tuturor!

 

Text: Mihaela Moldoveanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.