Sănătate zi de zi!

Deschide videoclipul

Avem nevoie în orice zi să ne cunoaștem bine trupul și limitările lui. O stare bună de sănătate vine și din grija pe care o arătăm față de noi. Nu doar la ce mâncăm din farfurie, dar și cum ne hrănim creierul.

Antrenorul Florin Prodana ne ajută cu câteva exerciții nu foarte copmplicate, de făcut acasă cu partenerul. Ele ne ajută să ne întărim forța fizică dar și să creștem cât putem producția de endorfine, care înlătură stresul și ne ajută să privim mai optimiști către mâine.

 

Deci, ce putem să facem azi, să facem pentru noi ca să rămânem conectați și cu corpurile noastre. Prea multe gânduri despre orice, prea multe îngrijorări, își lasă repede amprenta asupra stării generale de sănătate.

 

Dacă găsim timp și pentru noi, printre celelalte activități, să facem un pic de exercițiu fizic, câteva minute pe zi măcar și vom vedea diferența.

 

Să-i antrenăm în joacă și pe cei mici și să profităm de timpul petrecut împreună ca să-i obișnuim și pe ei cu exercițiile fizice. Care aduc beneficii pentru toată lumea!


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.