„Acces Direct... la Muzică!” Premieră la Teatrul Tănase cu Mirela Vaida şi Adrian Enache

Deschide videoclipul

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a prezentat cea mai nouă premieră a Stagiunii 2021, spectacolul concert „Acces Direct... la Muzică!”. Cei doi protagonişti ai acestui veritabil „maraton muzical” regizat de Cezar Ghioca au fost acompaniaţi de Orchestra Teatrului, dirijată de compozitorul Dan Dimitriu.

“Sunt bucuros că am reuşit să contribuim prin această premieră la revitalizarea vieții culturale bucureștene” - spunea actorul Vasile Muraru, managerul Teatrului de Revistă. “Spectacolul a fost lansat la numai două săptămâni de la redeschiderea sălilor de spectacol, dovadă că eram pregătiți să le oferim spectatorilor acea starea de bună dispoziție care ne-a lipsit tuturor. Mirela Vaida și Adrian Enache sunt doi artiști care meritau un spectacol în care să-și etaleze talentul, vocile și popularitatea”.

           

„Vă aşteptăm să cântăm şi să călătorim pe diferite meridiane muzicale!” – Adrian Enache

           

„Acces Direct... la Muzică!” este un spectacol cu muzică de calitate, inspirat aleasă, din mai multe colțuri ale lumii, dar și de la noi. Cei doi artişti ai Teatrului “Tănase” aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc și muzicii de pretutindeni. Este suficient să enumerăm „tributul” adus unor mari solişti români, precum Dan Spătaru, Laura Stoica, Mihaela Runceanu, Mădălina Manole sau Mihai Constantinescu.

           

“Acest show este ca o călătorie muzicală în perioade prolifice ale muzicii românești și internaționale, care sperăm să bucure și să emoționeze publicul spectator. Vă așteptăm alături de noi să ne distrăm, să dansăm, să cântăm şi să călătorim împreună pe diferite meridiane muzicale”, mărturisea Adrian Enache, talentatul solist care a ţinut să ofere publicului în dar şlagăre şi „evergreen”-uri care au contribuit la istoria muzicii pop şi rock: „She’s a Lady”, „Sex Bomb” sau „Can’t take my eyes off of you”.

 

„În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida!”

           

“Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul ființei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelență”, declara solista Teatrului Tănase. „Iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă definește și mă face cu adevărat fericită și împlinită din punct de vedere profesional. În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida, aceea pe care poate lumea n-o cunoaște atât de bine. Sensibilă, vulnerabilă, generoasă, emoționantă, cu slăbiciuni, dar în același timp, foarte puternică, un om care, atunci când cântă live, cu orchestra în spate, se simte pe de-a dreptul împlinită”.

           

De remarcat şi faptul că în acest spectacol se cântă şi muzică lăutărească, un omagiu adus unor artişti precum Maria Tănase („Mărioară de la Gorj”, „Aseară vântul bătea”, „Mi-am pus busuioc în păr”), Gică Petrescu („Căsuţa noastră”, „Astă seară, imeni să nu doarmă”), Fărâmiţă Lambru, Lisette Verea („Ionel, Ionelule”, compusă de Claude Romano, pseudonimul artistic al lui George Sbârcea)

           

Scenografia spectacolului este semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, de Cornel Popovici.

 

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Teatrul Tănase


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.