Prima stafeta romaneasca care a traversat Canalul Manecii - Stafeta ROMANIA

Deschide videoclipul

Celebrul campion PAUL GEORGESCU si membrii stafetei de copii ROMANIA au sustinut luni, 2 septembrie 2019, ora 11.00 la CRYSTAL PALACE Hotel, o CONFERINTA de PRESA unde au vorbit despre cea mare performanta a lor, dar si despre o premiera absoluta: traversarea inot a Canalul Manecii dupa 10 ore si 25 de minute si o distanta parcursa de 43,4 km!

Stafeta ROMANIA a fost formata din Ana Nanau (12 ani), Andreea Albu (13 ani), Alice Perjoiu (16 ani) si Anton Zamfir (16 ani), alaturi de Paul Georgescu si Sergiu Deznan, deoarece organizatorii au impus ca 2 dintre membrii stafetei sa fie adulti.

Acesti copii romani au intrat definitiv in istoria traversarilor Canalului Manecii! - a spus Paul Georgescu, un performer si un Campion al Natatiei mondiale.

 

Redactor: Ioana Bercaru
Editor: Stanislav Pescu
Operator: Silviu Crangureanu
Foto: Cris Ardelean
 Cuvinte cheie
paul georgescu, stafeta ROMANIA, prima stafeta romaneasca, canalul manecii, catena, catena racing team, conferinta de presa

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.