Galeria Senso, premiată la Gala Forbes 2021

Deschide videoclipul

Organizatorii Galei Forbes Good Life Awards și-au întâmpinat oaspeții live, ca pe vremuri, cu un zâmbet și un pahar de șampanie. Iar premianții s-au îmbrățișat și și-au zâmbit, așa cum nu o mai făcuseră de mult. După multe întâlniri online, iată că evenimentul Forbes a reușit să re-aducă pe scenă oamenii frumoși și brandurile lor creative.         

Good Life Awards premiază încercările și reușitele creatorilor de branduri care inspiră la frumos, trăirea plenară a vieții, prețuirea timpului, a comunității și a micilor bucurii.

 

După un an dificil, condimentat cu experiențe diverse și nu doar plăcute, invitații galei au fost îndemnați să-și exteriorizeze trăirile și gândurile. Ce i-a ajutat în perioada de izolare, cum s-a schimbat atitudinea lor, față de viață, față de lume? Le-a fost greu? Ce a fost mai dificil? Ce vor să facă de acum încolo? Unde au găsit sprijin?

 

În experiențele împărtășite s-au regăsit idei, note comune. Prețuirea amintirilor și a oamenilor dragi, familia, comunitățile de prieteni, valoarea muncii, a utilității și a întrajutorării, bunătatea și iubirea față de tot ceea ce ne înconjoară, relația cu timpul și buna lui folosință, au fost accentuate în discursurile premianților și participanților la discuții.

 

 

Un loc special a fost acordat artei, care a ținut toată omenirea în îmbrățișarea ei. Călătoriile virtuale prin muzee, cărțile, filme și teatru online, cursuri de perfecționare în diversele domenii artistice ne-au ținut pe toți mai conectați unii cu alții dar și cu imaginația, creativitatea și măiestria de care suntem capabili ca oameni. Pentru promovarea artei și artiștilor români, pentru programele inovative și creative, Galeria Senso a primit Premiul Good Life Art World. Directoarea galeriei Senso, artista Ana Andronic Buzu ne promite că va continua să ne inspire, să ne surpindă, să ne atragă în lumea artei prin comunicare, creativitate și dedicație. Galeria Senso este susținută de Fildas Art și Catena prin programul Catena pentru Artă!

 

Pentru dezvoltarea și creșterea unui brand care de 21 de ani cultivă o viață mai bună, mai sănătoasă pentru toți românii, pentru susținerea artei și a artiștilor români, pentru implicare, inspirație și dedicație neobosită, Anca Vlad, Președinta Fildas Catena Group a fost desemnată Good Life Forbes Personality.

 

Felicitări tuturor premianților și brandurilor pe care le cresc cu îndrăzneală și hotărâre, spre beneficiul nostru, al tuturor!

 

text Mihaela Moldoveanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.