Catena sarbatoreste femeia

Deschide videoclipul

Primele raze de soare primăvăratice le-au deschis colegilor noștri pofta de joacă, iar filmarea materialului pentru noul spot Catena a fost presarata de trăsnăi care au transformat ziua de filmare intr-o adevarata bucurie.

Mascotele Inimioara și ursulețul Fic au petrecut timp de calitate alături de perechile lor și au pus la cale câteva giumbușlucuri menite să aducă zâmbetele pe buzele tuturor. Pe de alta parte, artiștii brandului ne-au uimit cu talentul și dedicația cu care își realizează momentele creative.

 

IUBESC FEMEIA este un omagiu adus femeii care are grijă de sănătatea ei în timp ce iubește, muncește si are grijă de oamenii dragi inimii sale.

 

CATENA se preocupă permanent, prin campaniile desfășurate, de sănătatea femeii, aduce informații noi, acordă reduceri prin folosirea Cardului Mama și Copilului și promovează evenimente ce prezintă interes pentru doamne.  

 

Cu o astfel de echipă și cu un mediu atât de prietenos și frumos închegat, nu e de mirare că orele trec precum secundele, iar ziua de filmare ajunge la final pe nesimtite.

 

Spontaneitatea, găsirea soluțiilor rapid, folosirea eficientă a tuturor resurselor, sunt ca o a doua natură pentru echipa sensotv, pe careva invitam s-o cunoasteti mai bine prin intermediul materialului de mai jos.

 

Distribuție: Maria Dragomiroiu

                  Nico

                  Adrian Enache

 

Scenariul, regia artistică și producție: Corina Voicu

 

Director imagine: Albert Radu

 

Editare video: Cătălin Mircea

 

Operatori imagine: Alex Andrieș, Silviu Crânguleanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.