Anca Vlad, presedintele Fildas-Catena - Cea mai puternica femeie din afaceri

Deschide videoclipul

Cele mai influente femei din Romania au fost premiate in cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes. 

Prima editie a fost dedicata recunoasterii meritelor celor mai puternice femei din Romania ale caror rezultate le-au asigurat drumul spre succes in diverse domenii de activitate: mediul de business, arta, televiziune, cultura, sport, politica, comunicare. La evenimentul ce a reprezentat o incununare a muncii depuse pentru lansarea unui nou proiect special Capital, Anca Vlad, presedintele Fildas-Catena Grup a fost desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri. Trofeul a fost inmanat de catre directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu. Domnia sa a fost prezenta la gala alaturi de directorul general Tonica Group, Otilia Ostrotki, de Daniel Marin, Director Financiar Fildas-Catena si de Sorin Chirculescu, Director Marketing Catena. 
     

 

Este probabil cea mai curajoasa categorie sociala, pentru ca nu este deloc usor pentru o femeie de succes sa gaseaasca echilibrul intre timpul destinat job-ului sau si cel petrecut cu familia. Nu mai exista nici un dubiu ca mediul de business feminin din Romania cunoaste o dezvoltare din ce in ce mai accelerata, in conditiile in care tot mai multe companii coopteaza in conducere reprezentante ale sexului frumos si din ce in ce mai multe firme sunt conduse de catre femei-antreprenor. Anca Vlad, creatoarea si proprietara companiei Fildas-Catena este singura femeie care a intrat in primele 10 locuri ale milionarilor romani in Topul realizat de revista Capital in 2018, Catena fiind si cea mai mare retea de farmacii din Romania - a fost argumentul Capital la acordarea distinctiei pentru Cea mai puternica femeie din Romania.
     

 

Iata care au fost laureatele Galei Capital -Top 100 Femei de succes 2019, editia I:
     

 

Premiul pentru Cea mai puternica femeie din afaceri: Anca Vlad, Presedinte Fildas-Catena Grup, inmanat de Virgil Munteanu, director executiv Grupul Editorial Capital-Evenimentul Zilei;
     

Premiul pentru Cea mai puternica femeie CEO: Elisabeta Moraru, CEO Google Romania, inmanat de catre vicepremierul Ana Birchall;
     

Premiul pentru Cea mai puternica femeie din comunicare: Gilda Lazar, Head of Corporate Affairs&Communication JTI Romania, inmanat de Cristina Chiriac, presedintele CONAF. 
     

Premiul pentru Cea mai puternica femeie din medicina:  profesor doctor Monica Pop, Director Spitalul de Urgente Oftalmologice, inmanat de catre Emil Ene, manager Galeria Romana.
     

Premiul pentru Cea mai puternica femeie din sport: Simona Halep
     

Premiul pentru Cea mai puternica femeie din societatea civila: Principesa Margareta, Custode al Coroanei Romaniei.
     

Premiul pentru Cea mai puternica femeie din mass-media:  Andreea Esca, inmanat de Elena Pap, director general executiv Up Romania.

 

Premiul pentru Cea mai puternica femeie din justitie: Dana Girbovan, presedintele Uniunii  Nationale a Judecatorilor din Romania, inmanat de redactorul sef al echipei Capital, Anca Andrei.

     

In cadrul Galei Capital-Top 100 Femei de succes au fost acordate si cateva premii speciale: Premiul pentru Cea mai puternica femeie din industria mass-media (Camelia Voiculescu, presedintele Intact Media Group), Premiul pentru Implicare si eficienta in succesul companiei (Loredana Dan, General Manager International Alexander), Premiul pentru Performanta si curaj in medicina (Dr. Doina Hrehoret, singura femeie chirurg din Europa de Est care face transplant hepatic), Premiul special pentru Excelenta (Christina Verchere, CEO OMV Petrom), Premiul pentru Cea mai influenta femeie din mass-media (Alessandra Stoicescu), iar Premiul pentru sectiunea Spectacol-Arta de a livra emotii, a fost inmanat de E.S. David Saranga, ambasadorul Israelului in Romania, actritei Maia Morgenstern.

 

Anca Vlad este fondatoarea unuia dintre cele mai puternice grupuri din domeniul farmaceutic, Fildas-Catena avand in prezent peste 6.400 de angajati. Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic, iar Fildas Trading al doilea cel mai mare distribuitor de profil din Romania. Recent, Anca Vlad, presedintele Fildas-Catena a fost distinsa cu Premiul de

 

Excelenta in Antreprenoriat la Gala Women in Economy, cu trofeul  Cea mai influenta personalitate din business la Gala Forbes editia a VIII-a si cu Locul I in Topul Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din Romania, pentru al doilea an la rand, de Anca Vlad, fondatoarea si presedintele Fildas-Catena.

    

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Costi ManolacheCuvinte cheie
Galei Capital Top 100 Femei de Succes, Anca Vlad, Elisabeta Moraru Google Romania, profesor doctor Monica Pop Spitalul de Urgente Oftalmologice, Andreea Esca, Gilda Lazar JTI Romania, Dana Girbovan, Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania, CONAF, Ana Birchall, revista Capital, Galeria Romana, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.